Shopping
Beställde lite kläder förra veckan, fick bland annat hem denna blus från Odd Molly idag.Likes

Comments

Like a baus
Till och börja med hade jag en relativ lugn lördag, var inte och träna på förmiddagen då jag mådde mindre bra. Men beslutade för att äta middag ute ännu en gång med några vänner. En kvart efter att jag blivit avsläppt hemma så kommer de tillbaka med en överraskning. Jag måste ju ändå ha världens mest godhjärtade vänner? För er som inte vet har inte kunnat använda min stationära på flera månader och planerade inte att köpa ny eftersom en laptop gott och väl räcker när man flytter hemifrån.


AMD processor och GTX670

Likes

Comments

Vardag
Torun och Linda fyllde år nu i veckan och i fredags hade vi bokat bord på Astas på kvällen för lite firande, var riktigt mysigt då det var länge sen alla kunde träffas samtidigt för middag.Likes

Comments

Like a baus
Beslutade mig för att göra en årsresumé för 2014 med text och bilder tillskillnad från de stora bildkollage utan text som jag gjort de tidigare åren.
 
Klicka gärna på bilderna (2012 / 2013 / 2014) för att komma dit.

 
Likes

Comments

Like a baus

Som vanligt den tuffaste månaden när verkligen allting ska göras i skolan. Men fick äntligen vinka hejdå till matte 4 och behöver nu inte läsa matte 4 och matte 5 parallellt med varandra yeeeeesss. Vår årliga julshow hölls i konståkningen, några roadtrips gjordes, julmys, julklappasbyte med tjejerna, höll i barnkalas, var i Uppsala och kollade balklänningar med tjejerna och tror jag har bestämt mig vilket jag ska köpa. Och sist men inte minst firades julafton med familj och nyår med vänner. 

Likes

Comments

Like a baus

Fick in en sen halloweenmiddag och halloweenpyssel i början av månaden. Tiden räckte inte till för skolarbetet, matte och fysik var det enda jag tänkte på. Åkte även på SACO-mässa för att få lite koll på livet, vilket bara gjorde det ännu rörigare i huvudet. 

Likes

Comments

Like a baus

Kändes att det var dags för en förändring med håret så det kapades 30 cm, min riktigt sena krogdebut gjordes fem månader senare då jag inte funnit något intresse tidigare och första studentfesten hölls med halloween tema. Åkte på tränarkuser i några dagar i Stockholm med tjejerna. Jag och Martin åkte till Linköping över en helg för att bara ta det lugnt.

Likes

Comments