Fun stuff
I söndags spelade jag paintball för första gången i mitt liv, vi spelade i Västerås både inomhus och utomhus. Det var faktiskt roligare än jag förväntat mig fast det gjorde också ondare. Efter tre timmar av spelande åkte vi in till stan, åt lunch, jag åkte hem en timme och sen träffades vi återigen hos Becka och gjorde årets första dopp - 18 hela grader. Jag var så otroligt trött efter allt och hade dessutom ett stort prov dagen efter så vid nio tiden åkte jag hem medan de andra åkte ut till Bresse.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Träning


Lördagsmorgonen startades med en frukostkorg från Lea's. Vid tio tiden hämtade jag och pappa upp Matilda för att åka till Sollentuna för några ispass. Jag kom hem vid fyra tiden och sov i princip till sju. Hade egentligen planerat och gå ut och äta med några vänner men just under den stunden kändes det skönare att sova.

Likes

Comments

Vardag
Tänk vad vädret kan göra med ens humör, har känt mig extra glad på dagarna för att solen vart ute och skinit... Har haft en relativt lugn vecka i skolan, har också kört min sista onsdagsträning i Sollentuna. Dessutom är det bara 46 dagar kvar till sommarlov nu!

Likes

Comments

Vardag

Började dagen med att möta upp dessa tre godingar på stan för lunch och så, sen vid femtiden gick jag och mötte upp Torun för att ta en promenad, men det var så otroligt varmt så det slutade med en kort promenad och raka vägen hem till mig. Snart blir det middag och ikväll har vi gjort lite planer i koffsan.

Likes

Comments

Fun stuff
I fredags firade vi Ellen som nyligen fyllt år! Firandet började med tårta, presentöppning och lekar. Sen bjöd kvällen på massor av dans och lite andra festligheter.

Likes

Comments