Vardag
Vet inte vad det är med den här dagen... På teknikvetenskapslektionen gick vi ut i kylan och kollade på fågelbon vi byggt och satt upp i ettan. Då gick jag framför någon som gick med stegen sidleds och då han vänder på sig får jag den rakt i bakhuvudet. Och på väg ut från skolan blev Alex puttade så han axlar mig rejält på brynbenet. Det är bara en av de här dagarna man önska att man inte vore så kort.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vardag
På eftermiddagen tog jag och Torun en promenad, sen träffade vi upp Rebecka på stan och åt middag. Det blev ett riktigt trevligt avslut på denna veckan. 

Likes

Comments

Like a baus
Vid fyra hade vi samling och lastade saker som behövdes för kvällen. Sen åkte vi ner till torget och ställde ut och monterade grejerna. Vi fick en rast för att gå och äta och sen var det fullfart på att få allt klart innan det skulle börja, allt testades och sen börja folk droppa in. Vi hjälptes åt och filma och trixa med Augmented reality. Sen vid tiotiden plockade vi ihop, lastade och åkte och lämna grejerna. Och om man bortser från kylan som dök upp senare på kvällen så hade jag faktiskt riktigt roligt. 

Likes

Comments

Vardag
Sitter nu och väntar på att Torun ska komma förbi för en promenad. Senare ska jag möta upp Rebecka och ikväll har jag och några fått jobb att hjälpa till med Earth hour evenemanget på torget mellan 16-22, vilket är perfekt med vädret. Här är dagens fruuuukost...

Likes

Comments

Träning
Enköpings kommun har beslutat sig för att ta bort isen i ishallen för denna säsong även fast våran tävlingssäsong inte är över. Det är riktigt trist och jag kommer nu få åka till Stockholm för att kunna träna mina pass. Jag som tycker det är stressigt i vanliga fall att försöka få ihop skolan och mina träningar. Får ta och bita ihop de kommande sex veckorna. Å andra sidan kommer det inte bli något påsklovsläger för mig i Sollentuna vilket är både tråkigt men samtidigt riktigt skönt. Men hur var det nu igen.. Go hard or go home?

Likes

Comments

Vardag
Okej sammanfattning av veckan? Skolan och träningar, annars inget speciellt förutom att jag och Douglas bakade till torsdagens fysiklektion. Helgens jobb och träningar blev inställda på grund av hockeymatch. Så fick massor av tid att umgås med mina underbara vänner. På fredag var jag med Torun och sen tillbringade jag hela lördagen med tjejerna och på söndag tog jag lunch på stan med Rebecka. Fysikprov på fredag gg..

Likes

Comments

Träning
Har hängt i ishallen hela dagen, höll koll på barnen som skulle tävla i slingorna. Det var kul att se alla åka och blev riktigt stolt över dagens presentationer. Vid femtiden fick jag dela ut priser i prisutdelningen och strax efter det blev det hemfärd.

Likes

Comments