Vardag

Satt och kollade igenom massa sommriga bilder på datorn och jag kan säga att jag aldrig längtat efter sommarlov så mycket som jag gör nu. Har fortfarande kvar slutprov i matte, fysikprov, språksociologi insändare, Shakespeare teater som vi jobbar med på engelskan. Det här sommarlovet kommer inte vara som när jag gick på Kunskap, där man alltid kunde jobba och kände sig tvungen att jobba på loven - Gjorde nästan aldrig det heller, haha... Men det fanns ju alltid i baktanke som var otroligt jobbigt.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vardag
Den här veckan gick rätt fort... I fredags skulle jag bara ha ett nationella, ändå så satt jag i skolan tills sju och skrev min labbrapport i fysik. Kastade i stort sett bort hela fredagen. Skulle egentligen grillat med tjejerna och sen på fest i Grillby. Men aja min lördag var bättre då jag träffade Ellen, Torun och Issa.

Likes

Comments

Fun stuff
Äntligen så kom dagen, det kändes egentligen inget speciellt att bli 17, men som tur var tillbringade jag dagen med några av mina skönaste vänner som gjorde den mycket bättre!
Tack för alla gulliga blogginlägg, sms och andra gratulationer!
Och tack för tåran Ellen, Elin och Sanna ♥

Likes

Comments