Snart hjemreise!

Harness Wildlife Foundation 2013, Namibia
Herregud, som tiden flyr her nede, jeg reiser snart hjem igjen:-( Gruer meg skikkelig til i morgen kveld og til torsdag morgen, da vi må si hade til alle sammen.

De siste dagene har vært kjempebra, dagene går i surr så jeg husker ikke når jeg gjorde hva. I hvert fall, jeg har vært litt på "food prep" og en dag hadde jeg "outside feeding" på morgenen og characal interaction på ettermiddagen, men siden det bare går ut på å sitte med characalsene, valgte jeg å gå hjem å dusje og slappe av isteden. Prøver å nyte dagene til det fulle her nå, så jeg har også vært mye hos dyrene for å ta litt bilder og tilbringe tid med de. I går var jeg på research på morgenen, og som jeg sikkert har fortalt før, så går det ut på å finne de fem gepardene som er sluppet fri i lifelinen. Forrige gang fant vi kun tre av de, men igår fant vi alle fem, så det var morsomt! På ettermiddagen var jeg på baby-baboon walk med bavianene Ronnie, Rica og Rosie, hadde jo vært på det to ganger fra før, men det er veldig koselig. Vi tar med de tre bavianene ut i bushen og går litt med de, slapper av litt så de får leke i et tre og går litt til.
I dag har vært en litt opp og ned dag for meg, det har mye med maten her nede å gjøre, for jeg er så kresen at det er veldig vanskelig for meg å spise riktig. Har jo sagt i fra at jeg bare spiser kylling og ikke kjøtt eller fisk, men ofte så glemmer de meg og lager kun til kjøttetere og vegetarianere. Mye av det som gjør meg mett her nede er potetgull og sjokolade, ikke veldig bra.. I går fikk jeg brød med stekt løk på til lunsj og ris til middag, altså ikke så veldig mye å ta av når det kommer til næring og energi, noe som er viktig å få i seg her nede når jeg jobber. Til frokost i dag drakk jeg kaffe, som vanlig her nede (wæ, aldri drukket det hjemme før), spiste tre brødskiver med nutella og spiste et eple, så da var jeg i form igjen. Morgenaktiviteten min var "Atheno walk", vi tar med geparden som heter Atheno ut i bushen for å gå litt med han, selvom han mest ligger under et tre og sover. Gåturen og morgenen var koselig, selvom jeg ble klora og bitt av han på benet (håper det blir arr, så jeg har noe å skryte av), men så kom lunsjen igjen, som bestod av spaghetti til meg.. Da ble humøret mitt skikkelig på bånn og i tillegg til det, ble jeg satt opp på "farm work" på ettermiddagen som er det verste man kan gjøre her. Jeg syns det var utrolig dårlig gjort at jeg ble satt opp på det når jeg kun har to dager igjen og de nye får gjort noe annet morsomt! Etter litt tømming av vann i vannhullet til villhundene og litt steinbæring snek jeg meg unna for da klarte jeg ikke mer. I tillegg til at foten min gjorde ganske vondt etter at Atheno hadde bitt meg til blods, greide nemlig en volunteer å miste en stor stein oppå den også, så nå er høyrefoten min skikkelig ødelagt merker jeg.
I morgen kommer dagen min til å gå til dyra, si hade til marekattene mine, babylammene, bavianene, den blinde apen Audrey, alle kattene, alle hundene osv. Det blir utrolig trist! På kvelden er det lapa-night igjen og nå er det min tur til å stå foran alle å høre på talene som koordinatene har, kommer til å gråte meg ihjel tror jeg.

Føler jeg ikke får fortalt nok om dette stedet, for det skjer så mye hele tiden og jeg kan ikke sitte og skrive meg ihjel heller, men Harnas er helt fantastisk og jeg anbefaler det til alle dyreelskere!

Liker

Kommentarer