Disneyland

Los Angeles og San Francisco 2014

Herregud, for en fantastisk dag dette har vært! Disneyland er virkelig "the happiest place on earth". Vi startet dagen med å forsove oss en time, men vi kom fort igang og startet å kjøre mot Disneyland ca. kvart på 9. Kjøreturen skal ta ca. 45 minutter, men med en surrete gps og tre smånervøse jenter ble det litt feilkjøring og turen ble på 1 time og 15 min isteden.. Vi kom hvertfall frem til slutt! Køen til billettluka og køen inn var ikke så lang som forventet og det var egentlig veldig deilig. Når vi kom oss inn greide ingen av oss å holde smilet tilbake, det var bare så utrolig morsomt å være der og se alt sammen. Første som møter oss er resten av gjengen som hadde vært tidlig ute. Følte meg som et lite barn idag og jeg elsket det!

Dagen idag har gått i ett og vi har sett sykt mye av hele parken. Det som var det beste der inne var turen med Peter Pan, helt sinnsykt hvor bra laget det var. Spacemountain karusellen var også sykt morsom, man sitter i en berg og dalbane-ish karusell og du ser ingenting annet enn stjerner og du aner ikke hvor det svinger i det hele tatt, kjempe morsomt bortsett fra at vi stod i kø i 70 minutter på den.. Det aller beste og det sykeste noensinne var Pirates of the Caribbean-turen, herregud så bra laget det var! Vi satt i en båt som gikk under bakken og vi fikk se mye forskjellige pirat-scener og alt var med dukker, men som så helt menneskelige ut, turen varte i 5-10 minutter.

Nå ligger de to andre og sover, så det er på tide at jeg gjør det og, klokka er nemlig 2 på natten her nå.. Imorgen står shopping høyest på lista, natta!

Bildene beskriver en liten del av hvor fantastisk Disney er, det er helt rått altså!

Liker

Kommentarer