Mulberry Event

Hej bloggen,

I et samarbejde med Mulberry, vil jeg lige meget kort fortælle om det event jeg var til forleden med Mulberry, Karma Sushi & Kupé.

Vores aften startede ud i kælderen hos Karma Sushi i Frederiksgade, hvor vi blev budt velkommen med nogle lækre drinks og goodiebags. Vi blev derefter introduceret til Mulberry og deres fine taskebutik i Aarhus. Hvorefter vi hørte lidt om aftnens forløb, som bestod af 5 retters menu, lækre cocktails og afterparty på Kupé.
Vi fik serveret vores første ret, og jeg var helt mundlam - det så virkelig fint ud og smagte så godt. Senere hen fik vi den helt store sushi omgang, som også var en kæmpe succes. Jeg kan klart anbefale Karma Sushi, hvis du er i Aarhus og er en ligeså stor sushi-lover som jeg.

Efter vores dejlige middag, gik tiden med at tage billeder til promovering af Mulberry's butik i Aarhus - også selvfølgelig drikke flere cocktails. Også da klokken ca. var 23.00 blev vi hentet og kørt til Kupé, hvor vi fik endnu flere drinks og festede videre indtil vi ikke længere kunne stå op.

Tag endelig et smut ind forbi Mulberry's fine butik, de holder åbent alle dage i hele julen - måske finder du en fin julegave til din mor, søster eller veninde.

Kæmpe knus

Emilie Fyrster

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229