Hej piger.. 

Som i kan se på overskriften, så skal det her indlæg handle om kærlighed. Jeg ved ikke om kærlighed som sådan er en dårlig ting, for det er det slet ikke, hvis man finder den rette. Finder du den rette, så får man sommerfugle i maven, man er hele tiden glad og man vil kun være sammen med ham. Finder du derimod ikke den rette og du bare bliver "brugt", så er det den værste følelse man overhovedet kan have.

Jeg har selv for nylig været rigtig rigtig forelsket og havde en fantastisk kæreste, men det er ovre nu. Folk snakkede om han bare brugt mig osv, men det gjorde han langt fra. Vi var sammen rigtig tit og havde det helt vildt godt sammen. Mange vil se på den tid med sin eks, som en dårlig tid. Jeg har valgt at kigge på den tid, som en fantastisk tid og jeg er sikker på at han ikke er min sidste kærlighed.

Selvfølgelig er det utroligt svært at komme videre fordi man var/er så glad for den person, men man er bare på en eller anden måde nødt til at komme videre på enten det ene eller det andet tidspunkt. Jeg har/havde utroligt svært ved det, men til sidst tænkte jeg bare "jeg gider ikke vente på han skriver, han kontakter mig eller noget, jeg skal bare videre".

Man skal bare tænke på det som en god tid og ikke gå at bitche alt for meget over det. Så ja, kærlighed kan gøre blind.

- knuuus


Likes

Comments

Heeej! jeg hedder Emilie og er 14 år gammel, snart 15. hehe.

Jeg går i 9. klasse på Buddinge Skole, som ligger i søborg. Efter 9.klasse havde jeg tænkt mig at starte i 10. klasse, for at være parat til gymnasie eller hvad jeg nu vil til den tid.

Jeg bor med min mor, papfar og mine 2 søskende. Mine forældre er skilt, så derfor bor jeg hos min mor. Min far han bor i Jylland, så det er grunden til jeg ikke bor hos ham.

Jeg har 3 bedste veninder, som jeg er sammen med hver dag. Maja, Emilie og Sophie. Vi er uadskillelige og er så tæt knyttet.

Selvom vi har den her 4 kløver, så vil Maja altid være min bedste veninde.

Det var lidt om mig.


- Emilie

Likes

Comments