Jeg får ofte spørgsmålet, om jeg ikke kender en god Café i København, og jo, det gør jeg. Jeg har derfor gået her de seneste par dage, og reflekteret over hvilke caféer, jeg bedst kan lide. Jeg har dermed fundet 6 af mine yndlingssteder at tage en kakao, latte eller en smoothie på.


1. Big apple coffee, juice & sandwichbar

Fiolstræde 18, 1171 Kbh K

Denne cafe er min absolut yndlings cafe at drikke en kakao på. Kakaoen er billig, og servicen er SÅ god. De har også en super lækker latte, til jer der er til det, hehe.


2. Kalaset

Vendersgade 16, 1363 København K

Jeg har ikke været på Kalaset så mange gange, men det er muligvis den hyggeligeste cafe jeg nogensinde har været på. Caféen er super trashy, og der er en helt særlig vibe der inde.

3. Paludan

Fiolstræde 10, 1171 København K

Man kan næsten aldrig få et bord inde på Paludan Bogcafé. Der er altid fyldt med mennesker, så mine venner og jeg ender altid med at gå udenfor, og spille et slag yatzy. Det jeg elsker ved Paludan, er at de har spil, som man kan låne, og så er der bare bøger over alt. Det er virkelig en hyggelig cafe.

4. Joe & The Juice

Købmagergade 30 st, 1150 København K

Jeg er, og vil altid være en Joe & The Juice pige. Jeg elsker Joe's Powershake & deres Pick Me Up. Jeg drikker dog aldrig kaffe derinde, men når jeg skal have en shake, så er det altid Joe's, jeg tager på.

5. Hvitfeldt kaffe

Peder Hvidtfeldts Stræde 17, st, th, 1173 København K

Denne cafe ligger lige ved kultorvet. Den er super hyggelig, meget lille & der er altid plads. Jeg bestiller altid deres hjemmelavede te med Ingefær, mynte og citron, tror jeg det er - den er mega frisk og lækker.

6. Espresso House

Frederiksborggade 7, 1360 København K

Den sidste cafe jeg vil nævne i dag er Espresso House. Jeg bestiller altid deres kaffe latte, da den smager sååå godt. Der ligger mange forskellige 'Espresso House' i København, men min yndlings er helt klar den, som ligger lige ved Nørreport st.

Jeg håber at i fik lidt inspiration, til hvilken Café i skal besøge næste gang!

Knus E

Likes

Comments

Hey venner.

Du har klikket dig ind på min blog, og nu læser du mit allerførste oplæg. Det her med at starte en blog har været noget, der har ligget i mine overvejelser i et par år efterhånden, og jeg er nu kommet frem til den konklusion, at nu var det nu, nu skulle jeg, have mig en blog. Så hej & velkommen.

I min hverdag går jeg i 9 klasse, i Hvidovre, som ligger 15 min fra indre København. I min fritid laver jeg Youtube, hvor jeg lige nu har 52 170 følgere. Nogle ville nok mene, at det er lidt meget både at have en Youtube, Instagram, Snapchat og nu også en blog, men jeg synes at det er super fedt, at jeg kan bevæge mig ud på nogle forskellige digitale platforme & udforske dem. Jeg ELSKER at være på de sociale medier, & jeg bruger flere timer på dem, i løbet af min hverdag.

Som det ser ud lige nu, så vil jeg allermest bruge min blog når jeg lige har noget på hjerte, og ikke føler for at lave en video, eller hvis jeg har lyst til at dele dagens outfit, eller hvad det nu kunne være. Det betyder dog ikke at mine oplæg herinde vil blive kedelige, tørre eller uforberedte, overhovedet.

Men ja, følg med og se hvordan det udvikler sig. Jeg glæder mig i hvert fald til at se hvor den her 'bloggerverden' bærer mig hen af.


Knus E

Likes

Comments