hey bloggen mit navn er Emilie Bisgaard jeg er 13 år gammel og går i 7 klasse på en skole der ligger i den by jeg bor i "Frederikssund"

her den 25 maj 2017 skal jeg konfirmeres og jeg glæder mig ubeskrivelig meget !!

jeg er en meget udadvent person der er meget glad og meget imødekommende.

min bedste veninde hedder Ellen Nejsum og jeg elsker hende rigtig rigtig højt hun er en kæmpe inspiration for mig og samtidig min bedste veninde. hvilket betyder en del for mig men hun er ikke kun den eneste jeg får inspiration fra jeg får også meget inspiration fra @louisemadsen @EmilieBriting og @emiliemalou 3 helt fantastiske piger som bare er så dygtige til alt de gør!!

jeg elsker mode altså jeg elsker sko og jeg elsker tøj jeg elsker at folk har deres helt egen personlige tøjstil ! og at folk er fuldstendig ligeglad med hvad andre tænker om dem så længe de selv syns de perfekte.

jeg elsker Instagram og det kan godt være jeg ikke er helt så god til det men jeg elsker at bruge det og få så meget inspiration som muligt.

på instagram hedder jeg bare Emilie.bisgaard og grunden til jeg ikke har så mange opslag er fordi jeg valgte at starte forfra og få en ny start på instagram.

min yndlings by er helt klart københavn fordi der er så mange fede steder man kan tage hen, folk er deres helt egen og fuldstendig ligeglad med alt hvad andre gør og tænker, nu bor jeg jo selv i en lille by ved navn Frederikssund der er ikke rigtig noget at lave så tager tit til københavn og går rundt og hygger mig der med nogle venner.

håber i ved følge med i mit liv her på bloggen :) <33
Likes

Comments