Hej alla! Eftersom jag nu känner att jag vill börja skriva om vad jag gör just nu och inte vad jag har gjort så tänkte jag sammanfatta mina första dagar. Vi gjorde ganska mycket då men jag har varken tid eller energi för att skriva ner allt här då mycket av det är detaljer. Att skriva om gamla event är både tråkigare och svårare då jag måste skriva så mycket om varje dag, vilket är svårt att göra på en dag. Detta gör så jag nu kan börja skriva lite (förhoppningsvis) bättre och mer intressanta inlägg.

Den första dagen åkte jag, Alexis, Alex och Kelly, och bowlade. Jag gillar att bowla vilket gjorde detta super trevligt. Här åt vi även lite mat (jag åt pommes), innan vi började bege oss hem igen. Jag vann vilket var förvånande men även roligt. Detta var en bra aktivitet för att lära känna varandra samt att det tog väldigt lång tid vilket jag tyckte var skönt. Vi började runt klockan tre och åkte hem tre timmar senare. På kvällen tog jag, Alexis och Alex golfbilen över till grannarna för att mata deras djur samt för att fiska i en sjö de har. Alex fångade sex fiskar vilket han var väldigt glad för.

Lördagen spenderade vi på ett outlet nära där vi bor. Jag, Alexis och Kelly åkte dit och shoppade i några timmar tillsammans vilket var väldigt kul och skönt. Jag köpte en tröja från HM samt en datorficka från Vera Bradley som jag är väldigt nöjd med. Efter detta åkte vi och fixade ett amerikanskt mobilnummer till mig på T- Mobile vilket tog evigheter. När vi äntligen blev klara hade klockan bilvit så sen att vi bestämde oss för att bara köpa hem pizza till alla. När vi var hemma igen träffade jag Alexs kompis Nick som var väldig rolig. Jag, Alexis, Alex och Nick spelade sedan lite billiard innan jag gick och la mig.

På söndagen fick jag träffa Alexis bästa kompis Jenna! Hon kom över för att vi alla skulle åka på en fest tillsammans. Detta var en kick- off för alla tävlingsdansare, som både Alexis och Jenna är, på ett ställe som heter Sandy Pines. Vi åkte alla tre hit tillsammans med Kelly, Alex och Nick för att träffa alla och bada. Här fick vi även glass som var supergod. Efter detta åkte vi hem där jag, Alexis och Jenna kollade på alla deras gamla dansvideos och bakade kakor. Jenna åkte sedan hem medan jag och Alexis stannade uppe lite och såg på VMAs.

Nästa dag började med att vi åkte till skolan för att välja vilka klasser jag ville ta. Eftersom detta skolåret inte räknas in i min svenska skolgång kunde jag välja vilka klasser jag vills praktiskt taget. Vi hämtade även ut min iPad skoaln ger en. Detta tog inte så lång tid så efter detta åkte vi hem igen och tog det lugnt ganska länge. På kvällen blev vi medbjudna på en baseball match av Jennas föräldrar som jag och Alexis följde med på. Jag fattade inte mycket av själva matchen men det var ändå kul att se. Vi tittade inte jättemycket utan pratade mer och åt massa mat. Efter matchen blev vi hemkörda. Jenna skulle sova öven så hon hoppade också av. Tillsammans åt vi lite mat och pratade innan jag gick och la mig.

På tisdagen gjorde vi praktiskt taget ingenting. Vi umgicks mest runt huset vilket var ganska roligt. Kelly jobbar nattskift på ett sjukhus så hon sov, Alex började skolan och Rick jobbade vilket gjorde så att vi praktiskt taget var ensamma. Vi lekte mycket med Dusty och spelade spel under dagen. På kvällen skulle Kelly jobba men Rick kom hem. Vi alla körde då en lära känna varandra lek som slutade med att de fick prova svenskt godis. De gillade verkligen Marabou och Bilar men inte Djungenvrål eller Lakrisal. Vi gick sedan och åt igen innan de visade alla sina gamla danskostymer. Efter detta pratade vi länge innan det var dags för att gå och lägga sig.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments