Hej alla! Idag så behövda jag gå upp tidigare än vanligt. Vi skulle åka och besöka familjens mormor i Michigans huvudstad Lansing över helgen. Jag satte ca 10 alarm för att kunna vakna innan klockan nio och hoppa in i duschen. Efter min dusch gick jag direkt och la mig igen för att slappa lite. Tillslut gick jag upp då jag behövde börja packa min väska. Detta tog sin tid då jag inte riktigt var säker på vad jag skulle behöva använda mig av och då beslutade mig för att slänga ner lite av allt. Jag gick efter detta ner för att få i mig lite frukost, havregrynsgröt med jordnötssmör, banan och kanel. Jag har kommit fram till att gröt är min bästa vän här borta. Då min familj generellt äter mycket halvfabrikat känns det skönt att få i sig något nyttigt varje dag iallafall. Efter min frukost satte vi oss snarast och började åka. Att åka till Lansing tar cirka en timma och en kvart från vårt hus vilket inte är så jättelångt. Jag spenderade tiden mestadels till att lyssna på musik, skriva i min almanacka och försöka hålla i Dusty så han inte skulle hoppa till framsätet där Alexis satt.

När vi kom fram gick vi in i huset där jag fick träffa ”Grandma Marlene” som var supersnäll och intresserad av Sverige. När vi hade varit där en stund kom även Kellys syster, Lisa, och hennes son, Josh. De hade med sig tårta, ballonger, blommor och ett kort till mig vilket var så otroligt snällt. Jag blev såklart superglad för detta och tackade. Jag fick efter detta även en presentkorg från Marlene med massa antckningsblock, choklad, en vattenflaska och mycket mer. Allt detta fick mig verkligen att känna mig välkommen. Vi åkte strax efter detta för att äta lunch/middag på Applebees. Jag åt lax, broccoli och mosadsötpotatis samt soppa vilket var ganska gott. På vägen hem så åkte jag och Alexis i Lisas bil då hon ville bjuda oss på Biggby. Jag tog samma som jag gjorde första gången- iskaffe med kokosnöt, karamell och något mer. När vi var hemma igen bjöd jag på svensk lakrits, vilket de inte gillade haha. Vi åt sedan lite av tårtan och av en blåbärspaj som Alexis hade gjort som båda var supergoda.

Plötligt hade klockan blivit åtta så Lisa och Josh åkte hemåt då de bor i närheten, medan jag, Alex och Alexis satte oss ner för att spela lite spel. Vi spelade Sorry, Monopol och Headbandz innan vi gick ner där vi skulle sova. Här satte sig jag och Alexis och pratade lite medan Alex spelade Minecraft. Här va vi länge innan vi drog oss till sängs men vi somnade inte förrän klockan två.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments