Mina 3 månader har däremot inte bara varit skit här. Jag har haft så många roliga dagar här där åka hem låter som den värsta idéen någonsin. Varje vardag är helt otrolig. Jag gillar alla mina klasser och har superbra vänner i dem alla. Nu när jag går genom en skola på 2000 pers är det många som känner mig och säger hej till mig i korridorerna. Alla är så sjukt roliga och snälla att det enda jag gör att skratta. Kan ni tänka er den känslan där i Sverige? Att länga till måndagarna, att inte vilja att skolan ska sluta och genuint njuta i varje klass? Det är så jag känner jag.

Nu när det är vintersäsong här har jag även börjat med tävlings cheerleading vilket jag är väldigt glad över. Laget är verkligen inte så bra tävlingsmässigt men alla är supersnälla och alla träningar är roliga. Vi har normalt sätt träning 3 gånger i veckan, 2 timmar per gång. Eftersom det bara ät tre dagar planerar jag även att hjälpa till med skolans teatergrupp backstage med produktion då det är väldigt populärt här. Detta är en gång i veckan. Med min sista dag har jag planer att försöka börja träna till vårsäsongen. Jag planerar att göra något med Track & Field vilket de börjar förbereda för nu!

Jag älskar min grupp med andra utbytesstudenter och min local coordinator. Många av dem pratar jag med dagligen och hänger med på fritiden. De två jag är närmast med är en norsk tjej, Elena, och en svensk kille, Gustav.

Under Halloween veckan var jag på en fest hos Elenas och hennes värdsyster med Gustav vilket var väldigt roligt. Både jag och han har lite problem med våra familjer så det var sjukt skönt att prata ut lite och komma iväg från dem.

Jag hade även en fest för alla utbytesstudenter i mitt hus en kväll. Detta var även roligt, men inte lika då jag inte gillade att vi hade det i vårt hus. Till er som känner mig vet ni att jag inte är den typ av person som gillar att bjuda folk till mitt hus och ha fest osv. Helst undviker jag mitt hus så mycket det går, samma är det här.

I skolan är jag även bra vän med en annan utbytesstudent från Danmark, Naija, som är otroligt go. Vi har inga klasser tillsammans med går båda i Cheer. Hon var den jag hängde med under Homecoming för Zeeland. Tillsammans hade vi sjukt kul, troligen mest roligt av alla, och dansade hela kvällen. Detta har lätt varit en av de bästa kvällarna här.

Andra höjdpunkter:

Vi har varit på ArtPrize, en av världens största konstutställningar. Jag älskade att gå runt här och se allt kreativt konstnärer hade kommit på.

Jag har besökt Lake Michigan med Terri, tillsammans pratade vi och drack Starbucks. <3

ALLA FOTBOLLSMATCHER. Detta har varit så sjukt roligt, så mycket High School spirit och har varit som jag tänkte mig. (Bird Bowl var en av de bästa matcherna)

Alla sleepovers, ex med Alexis, Faith och Gracie. (En chock, jag vet)

+ massa mer jag inte kan komma på nu men som jag vet har hänt!

Imorgon är det Thanksgiving så nu ska vi hoppa i sängs, vi har en lång mer rolig dag framför oss!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments