En super påskedag

Hei, alle sammen. Som jeg skrev til dere her for litt siden hadde jeg og Espen lagt planer for påsken, og det var det eneste dere fikk vite. Jeg skrev at mer om dette kom på bloggen i løpet av påsken. Det vi hadde planlagt i påsken var og reise til fjells og grille og kose oss, og egentlig skulle vi ha med telt opp og overnatte også, men det ble det dessverre ikke noe av pga min helse tilstand akkurat nå. Men det ble en vellykket dagstur, og vi koste oss masse!

Dette var en planlagt tur og ingen spontan tur så tror dere alt gikk som det skulle? Svaret er vel egentlig nei. Vi skulle egentlig på en plass vi har vært tidligere men selvfølgelig så var veien inn ditt stengt for vinteren. Så vi måtte snu og finne en ny plass vi kunne være på. Men det gjorde ingenting. Det ble en kjempe vellykket tur, og vi koste oss masse er vi endte opp med å være.

Vi grillet masse god mat og hadde men alt som tilhører påsken. Solo, kvikklunsj, appelsin og masse god mat. Vi stor koste oss og tilbrakte hele dagen oppe på fjellet, med musikk, avslapning, bilder og godt humør. Her kan dere se noen bilder fra dagen. Etter en kjempe koselig tur på fjellet. Anbefaler virkelig alle og oppleve dette. Trenger verken og koste masse og kan passe fint til alle uansett form, men det må jo legges godt tilrette for hver enkelt. Ha en fin påske videre alle sammen!

Liker

Kommentarer