Hei finiger, her en dag var jeg og søstrene mine ute i den fine kveldssola å tok noen bilder. Jeg ble kjempe fornøyd med lyset og bildene ble smashiiing!! Må virkelig begynne å ta mere bilder, er jo så gøy i tillegg.
Hva syns dere om bildene?

-E

Likes

Comments

Er så rare. Vi baksnakker, krangler og hater på hverandre ofte. Jeg skjønner ikke hvorfor jenter har blitt sånn. Hva var det egentlig som gjorde at vi jenter ble sånn? Hadde det ikke vært bedre om alle kunne vært venner?

Gjennom hele barneskole hadde jeg en venninne. Vi var sammen ofte og sa alt til hverandre. Vi var egentlig uadskillelig. Men så begynte vi på ungdomsskolen og vi to ble til fem. Vi fikk oss tre nye venninner, som ble til bestevenninner. Vi var sammen hver helg og var også uadskillelig. Vi var bestevenninner i 1,5 år før jeg skilte meg ut. Jeg prøvde å utvide vennekretsen, men det var ikke greit for de jentene og jeg ble kastet ut av gjengen. Der og da skjønte jeg ikke helt hva som skjedde, men over tid trakk det inn. Når jeg spurte om de ville være sammen med meg sa de nei og de hadde aldri tid til meg lenger og etter et halvt år ignorerte de meg. Det føltes ut som jeg egentlig ikke fantes.

Før var jeg en glad og sjenert jente, men etter dette forandret alt seg. Jeg begynte med selvskading og selvmordstanker. Ingen visste om dette, for hvem skulle jeg snakke med? Livet ble plutselig snudd på hodet. Jeg gråt hver dag og ville aldri på skolen lenger.

Det kom folk inn i livet mitt like fort, som folk bare gikk fra meg igjen. Jeg kunne aldri stole på folk som jeg gjorde en gang. Det verste er at jeg tror ikke de personene det gjelder engang vet det, men jeg vet værfall at det sårer meg noe grusomt.

Den dag i dag har jeg kun en venninne jeg stoler på, men hun bor ikke på samme plass som meg. Med hun føler jeg en trygghet jeg ikke har følt på i snart to år. Det er betryggende å vite at hun er der for meg og jeg vet med hele mitt hjerte at hun aldri ville gjort noe lignende som de andre gjorde.

//Skrevet for leng siden

Likes

Comments

1. Kan du beskrive deg selv med 3 ord?

Sjenert, hyper & omsorgsfull,

2. Hva har du alltid i veska?
Mobil, pengbok, øreplugger og lepsyl.

3. Hvilke nettsider/apper besøker du daglig?
Youtube, instagram, snapchat, weheartit og vsco.

4. Hvem ringer du til når du er sint/lei deg?
Når jeg ikke har det så bra pleier jeg egentlig ikke å ringe noen. Liker egentlig å ha det for meg selv. Men jeg pleier egentlig bare å være på rommet og se på youtube, haha.

5. Hva bestiller du på café?

Jeg er aldri på cafe, men om jeg er bestiller jeg en varm sjokolade og kanskje en kanelsnurr.

6. Hva var det siste du skriblet ned på papir?

Det var noe innenfor skole, men akkurat nå husker jeg ikke hva. (Høsferiemodus, hah.)

7. Hvilke uvaner har du?

Bruker mye av tiden på sosiale medier også biter jeg negler. Hater det.

8. Hva syns du om tatoveringer?

Jeg personlig syns ikke tatoveringer er så fine, men noen kler de selvfølgelig. Men jeg kommer ikke til å ta tror jeg, mest fordi jeg ikke tørr og litt fordi jeg angrer veldig fort på ting jeg gjør/har gjort.

9. Har du piercing?

Har hull i ørene. Har lyst på i navelen, men tørr ikke å stikke hull så får nøye meg med de i ørene.

10. Har du en eller flere sanger du aldri går lei?

Twenty-Something (Lucian Remix) er en sang jeg hører på hver dag! Går aldri lei den.

​På Spotify heter jeg Emilie Aasen

Likes

Comments