Blir litt kjipt å reise hjem nå!😢 Har vært så godt med varme, sol, familie, og alt som følger med! Skal bli litt godt å komme hjem og da, men trives så godt ute på reisefot!✈️

Bussen henter oss 10:45, så er enda en stund til. Så nå er det frokosttid, og frokostbuffet! Det beste med dagen er turen gjennom taxfreen i Oslo, når vi ankommer den i løpet av kvelden!😍

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

  • Ferie

Likes

Comments

Hellu!

Hilsen fra solfylte Gran Canaria her! Har hjemreise i morgen, etter en fin fin uke! Hele familien på mammas side har vært samla her den siste uka, sikkelig godt å ha alle rundt. Siste uka har vi være på båttur, brukt timer på solsenga, kjøpt litt nytt til garderoben! Det beste er egentlig tiden man bruker med de man ikke ser så ofte! 

Nå skal jeg løpe ut på solsenga, så skal jeg heller oppdatere dere senere😎

Slenger med noen bilder fra uka!✈️🏝👙


Likes

Comments

Her på deg,

Dette er trolig den femtiende bloggen jeg oppretter. Starter så bra, men dabber så utrolig fort på den rosa blogg skyen. I gjennom denne bloggen skal i allefall du som leser få være med på oppturer og nedturer. Du skal få ett innblikk i mitt liv, og du skal få ett innblikk i hvordan det er å være 18 år, gå siste året på videregående, og de alle de andre store endringene som skal skje i livet mitt fremover.

Navnet mitt er Emilie Nikoline, bruker bare Emilie da. Jeg er, som nevnt, ei 18 år gammel jente. Jeg bor og er oppvokst i Lofoten. Der jeg bor sammen med mamma, pappa og hunden vår, Kaisa. Jeg går tredjeåret på videregående, så det er store endringer som skal skje fremover, og min "ride" gjennom 2017 skal dere få være med på.

Jeg er ei utadvendt og sprudlende jente, jeg har alltid en mening om alt. Jeg intresserer meg for sminke, politikk, klær, og alt som følger med. Og det er bare noe av det dere kan lese om her på bloggen fremover.

Emilie

  • Info

Likes

Comments