Då var det äntligen fredag och helg! Har inget planerat i helgen vad jag vet så jag ska nog bara chilla för jag har ju inte haft så bra dagar på senast.

Jag har jätte ont i magen just nu, åt precis godis så jag kommer nog inte äta något på ett tag.. 

Ha en bra helg!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Idag har det inte varit någon bra dag för mig men inget ni ska oroa er för. Jag har inte gjort så mycket, bara varit i skolan & sen åkt hem. Ska kanske träffa min vän imorgon så det längtar jag till. 

Är jätte nöjd över min dator som jag kanske redan skrivit. Tycker den är jätte bra!

Likes

Comments

Hej igen! Nu bloggar jag från min nya dator! Tycker om den jätte mycket & tycker den är jätte fin. Snart så åker jag in till stan för min gymnastik träning,  inte jätte taggad men jag måste va med. Har inte riktigt mer att säga så hejdå!

Likes

Comments

Oj, det vad länge sedan.. Förlåt men haft stressigt med skolan & inte mått bra. Men ska försöka bli bättre på detta ;)

Asså jag längtar så himla mycket tills imorgon, ska få en dator! Den jag använder just nu är familjens men nu får jag en för mig själv. Behöver verkligen det för t.ex. skola & sånt. Jag tror det var en sony och ag får den begagnad men han som sålde den till mig sa att han bara haft den i kanske en månad så ja.  

Likes

Comments

Sorry för inget inlägg på senaste men har haft en massa prov i skolan att ha pluggat till men nu är det äntligen lov! Hoppas ni mår bra, är själv i Danmark just nu så ja. Puss <3

Likes

Comments

Idag har jag en massa prov jag ska plugga till & jag är jätte stressad. Just nu håller jag på med att plugga svenska & efter det ska jag nog plugga franska.

Likes

Comments

Nu sitter jag & min bästis & kollar på Melodifestivalen medans vi äter godis! Riktigt mysigt, vi ska sova över ikväll också. Hoppas ni har en trevlig lördags kväll!

Likes

Comments

Hej! Jag heter Emilie, jag är 14år och detta är mitt första inlägg på min blogg! På min blogg skriver jag om mitt vardags liv och mycket mer. Hoppas ni gillar min blogg & fortsätter att läsa den :)

Likes

Comments