Gårdagens middag.

Det är vitsås med ost, kassler och ärtor i. Blir så himla gott.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår var det prick en månad till BF och idag är det 30 dagar kvar. Från vecka 35 har jag för mig att jag sett så räknas man som höggravid. Idag är jag i vecka 35+4. Kan inte säga att jag känner mig jättestor men nå börjar det bli drygt att få på sig skorna, böja sig, resa sig från liggande och vända på sig i sängen.

Igår höststädade vi trädgården men kan säga att det var rätt drygt, haha. Klippte iaf av fula vissna små buskar i rabatten men rensade inte ogräset. Sen krattade vi löv, men Robin fick ta upp alla löv medan jag fick hålla i påsarna som löven skulle i.

Fick inte av mig stödstrumporna själv i helgen och inte stövlarna heller så det fick Robin göra. Inte för att jag brukar använda de strumporna men kände att det var bäst då jag får väldiga märken efter vanliga strumpor och vi skulle gå en bit. Kan säga att min rygg har strejkat en del i helgen. Kändes som den skulle gå av i lördags innan vi hann hem från thaimaten och promenaden.

Imorgon skulle vi egentligen till MVC men BM hade fått förhinder så ska dit på torsdag istället. Då ska jag ta ny blodgruppering då man brukar göra det runt vecka 36. Och vet ni mer, när man byter efternamn ska man också ta ny. Och från och med typ fredag/lördag heter jag Ströberg på papper. Helt perfekt, två flugor i en smäll och så hinner förhoppningsvis mitt leg och allt sånt bli klart till bebis kommer.


Nu ska jag snart ta och värma på en matlåda med kålpudding och sen ta och träna lite mer inför det muntliga som är nästa måndag.


Denna vecka kommer se ut såhär:
Måndag:
Träna inför det muntliga
Tisdag:
Träna inför det muntliga. Ev fixa bild till körkortet. Tjejkväll på Rommetravbana med två kompisar.
Onsdag:
Träna inför det muntliga
Torsdag:
Träna inför det muntliga. MVC kl 15
Fredag:
Träna inför det muntliga. Släktmiddag på kvällen.
Lördag:
Helgmys. Ev tvätta och sätta på vinterdäck på BMW om vi inte hunnit det i veckan.
Söndag:
Helgmys och sen träna det sista inför det muntliga.

Någon dag ska det dammas och dammsugas men får se om jag orkar det eller om Robin får hjälpa till denna gång. Är fett drygt att kunna komma åt med dammsugaren överallt! Så han kanske får dammsuga och jag dammar.

Kattbebisar.

Likes

Comments

Eller inte, sov ända till 10.20. Så skönt efter att ha haft klockan ställd på halv 8 hela veckan förutom i måndags. Inte för att det är tidigt men, haha.

Nu ska vi ska vi äta frukost. Sen ska vi nog hälsa på Robins farmor innan vi ska med hans pappa och äta thaibuffe. Ska bli så gott. De har 6 olika rätter att välja på, på lördagar. Perfekt!

Här får ni vår middag från igår.
Där åt vi första gången vi åt pizza ute ihop. Vi tog hans pappas fina BMW och åkte dit och åt sen åkte vi till bion och såg Oblivion.
Idag är det vi som åker i den bilen dagligen.

Nått jag märkte i förrgår var att de första bristningarna kan jag nog säga hej till. På brösten, hoppas jag slipper på magen. Men skulle jag få det är det ju som någon jag läste skrev förut. Som en tatuering efter graviditeten och det låter ju faktiskt fint.

Likes

Comments

När svärfar fyllde 60 år så fick vi följa med på resa till Grekland. Så otroligt fint det var där!
Här får ni lite bilder.

Hotellområdet från båten.

Från Robins pappas hotellbalkong.

En puss från Zakynthos

Likes

Comments

Har nästan skrivit klart hela uppdrag 3 innan det bara återstår det muntligen den 6/11.
Så nu ser jag på rederiet efter att ha ätit mat till rederiet.

Snart ska jag plocka lite i huset och dammsuga. Idag är det även 3 år sedan vi flyttade in i vårat hus.

Ikväll ska vi gå på stan på halloweenmys, äta på pizzerian och sen gå till svärfar och se Leksand.

Här får ni ett före ~ efter på huset. När vi köpte det var det rött och nu grått.

Likes

Comments

Bilden till vänster är från i söndags och den till höger från idag. Lite olika vinklar men ser ut som magen sjunkit lite om man jämför.
Vad tycker ni?

Likes

Comments

Mina dagar ser rätt lika ut. Går upp och äter frukost vid tven till PH, temptation Island eller Rederiet. Idag och igår sov jag en stund efter avsnittet och sen skrev jag det jag planerat att jag skulle. Nu har jag sista snutten kvar till i morgon sen är det bara det muntliga kvar.

Nu har jag nyss ätit lunch och ser på Rederiet. Sen ikväll ska vi till Falun och se på Den mentala förlossningsväskan som är en föreställning om hur en förlossning kan gå till. Sist var den ju inställd så nu hoppas jag att den blir av.

Maten från gårdagen när jag och en vän var till Avesta på En Lokal och åt. Dyrt vare men supergott!

Likes

Comments

Igår kokade jag napparna som vi ska ta med till BB. De är samma märke och så men olika färger, så båda får följa med.

Igår vädrade jag väskan som bebis ska ha sina saker i och snart ska jag nog packa klart väskan också. Allt ligger typ klart i en byrålåda.
Väskan vi ska ha är skötväskan till vagnen.

Nyss såg jag det senaste avsnittet av PH och nu ser jag på ett avsnitt av Rederiet. Innan det skrev jag del 2/3 på uppdrag 3 i kursen.

Ikväll ska jag med en kompis till Avesta där det är något band som spelar som hon ville kolla på så jag följer med och så ska vi käka där. Ska bli trevligt.

Likes

Comments