Ja som rubriken lyder så tror jag att jag kände en spark i fredags på eftermiddagen, två på lördagen och nån igår.
Det blir liksom som en bubbla som kommer inifrån och ut. Och det sjuka är att det känns så naturligt, så som att jag varit med om det förut och vet hur det ska kännas. I mitt förra liv kanske?
Alltså det är ju för underbart 💕
Längtar tills det blir mer och mer så även min sambo kan få känna dem.

Nästa vecka ska vi på ultraljud, jag kan typ inte beskriva med ord hur mycket jag längtar till den dagen. Jag har känt att då blir det verkligt för då får man se om det verkligen är någon där inne. Men det måste det ju vara när jag även börjar känna bebisen 😍

​Sen att magen växer är ju verkligen ett bevis att något växer och blir större därinne. Bilden till vänster är i vecka 9 och bilden till höger i vecka 18.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Blir inte så mycket till midsommar i år för mig och sambon. Men ikväll kommer iaf hans pappa hit och käkar grillat med oss. Bjuder han som tack för hjälpen med katterna och huset när vi var borta.

Idag gjorde jag rabarbersaft som ska stå 4 dygn, så på tisdag får jag smaka på hur det blev. Gjort saft två år tidigare, så hoppas på lika god.

Recept
Ca 3 kg rabarber
1,5 citron
1 tsk natriumbensoat
4 liter vatten
5 hg socker per liter avrunnen saft

Tvätta och skär rabarber och citron och lägg i en hink. Koka upp vattnet och lös sen natriumbensoat i lite av vattnet och häll det sedan över rabarbern och citronen. Låt stå i 4 dygn.

Sila saften, mät hur mycket saft det blev och ha i 5hg socker per liter avrunnen saft. Rör sedan i ca 1 h. Häll sedan upp saften i flaskor.

Saften är inte klar att dricka så, då blir den stark 😉 utan blanda sen ut med vatten som man brukar med vanlig saft. Beroende på hur mycket rabarber man haft i så behöver det olika mycket vatten. Så prova dig fram.

Likes

Comments

Måste dela med mig av två drömmar.
Egentligen hatar jag att höra andras drömmar men dessa blir ju ändå lite speciella när det handlar om graviditet och spädbarn.

Detta drömde jag i förrgår tror jag det var. Jag var i kanske v.25 och kände hur vattnet gick när jag var på lasaretten, vad jag egentligen gjorde där är oklart men. Men iaf så hade vi inte hunnit gjort något ultraljud ännu. Barnmorskan sa att bebisen kommer komma idag, du är öppen 3 cm (om det ens är mycket, jag vet inte?). Så jag satte igång att ringa min sambo som bara var upptagen i telefon. När han väl svara hade han knappt tid och fråga om det verkligen va så viktigt och bråttom, om det verkligen blir idag.
Eftersom jag inte gjort ultraljud och inte sett eller hört barnets hjärtljud så satte de på nått på magen så jag fick höra. Och visst var det en liten bebbe där.
Jag hade aldrig nå ont. Sambon kom och jag behövde gå på toa och ut i toan kom även bebisen. Kändes inte ens.
En frisk liten bebis.
👶🏼


Sen somna jag för en stund sen på soffan och drömde att mamma hade ett spädbarn, en son. Den var inte nyfödd men relativt liten.
Jag låg i soffan och den låg visst vid mina fötter så jag råka sparka till den i huvudet. Hände inget.
Sen när jag skulle hålla den så åkte huvudet ner och det kändes som naken skulle gå av.
Men den klara sig bra.
Sen skulle mamma byta på den och lämnade honom sen på bänken och jag, det kan du ju inte göra. Halva rumpan hade då glidit ner lite.
(Mamma har inget spädbarn, mitt minsta syskon fyller 12 i år).
👶🏼

Alltså det där med nacken att man ska vara så försiktig, jag skulle knappt våga hålla i ett litet barn som var någon annans. Men det blir väl säkert bara så naturligt när man sen får sin egen i famnen. Alltså den stunden måste ju vara den bästa i ens liv. Låt det bli början på juli nu, nu, NU! Vill se dig och sen höst/vinter så vi får se dig på utsidan av magen 💕

Likes

Comments

Jag vet inte om det är inbillning eller om jag faktiskt börjar känna bebisen i magen 💕
Men det liksom bubblar nedanför naveln och ibland som det går uppifrån och ner eller så när jag ligger ner och känner efter eller är avslappnad.

Sista dagen här i paradiset, imorgon ställs kl på typ 4 och sen går bussen mot flygplatsen 05.20 😬

Likes

Comments

Kan verkligen rekommendera detta hotell, toppklass på maten! 😍
Och för att inte glömma den fantastiska utsikten från restaurangen.

Sensimar adriatic beach 🌟

Magen den växer 💕
Snart vecka 18 och mindre än 20 dagar till ultraljud ❤️👶🏼

Likes

Comments

Lite bilder från vår resa. Är ju var fortfarande men ni kan få en kik ändå :)

Likes

Comments

När mina vänner varit gravida har de pratat om gravidhjärna. Vet inte riktigt hur det stämmer. Men idag invigde jag vecka 16 med att försova mig till 5.45 och började 6.15. Vid frukost sen vid 7.45 drar jag armen över bröstet och känner att det känns konstigt. Tänkte först vilken konstig bh jag har på mig innan jag kommer på att jag glömt tagit på mig någon, haha. Bara åka hem och vända..

Likes

Comments

*Grillkväll imorgon och se liveband. Även då berätta för en av mina närmaste att vi väntar barn.

*Fira morfar som fyller 80.

*Ha skolavslutning med klassen jag jobbar och då efter 1,5 år hoppa av mitt uppdrag för att jobba som personligassistent och även inom hemtjänsten.

*Resa till Kroatien.

*Fira en kompis som blir 25 år.

*Ultraljud i början av Juli❤️

*Peace and Love

*Tjejkväll/ar

*Tripp till Ullared.

*BF 29 november 💕👶🏼


Sen säkert massa mer roligheter 😀

Likes

Comments