– Have a nice weekend –

Nu var det fredag igen och veckoslutet är här.

Idag skrivet jag matematikprov, vilket jag faktiskt inte alls stressar för, jag menar det går hur det går 🙂 Sedan slutar jag redan 12, och efter det plockar mamma upp mig och skjutsar till Ricke.

Vi skall faktiskt och hälsa på R’s farmor och farfar nu under veckoslutet, vilket kommer vara helt roligt att äntligen få träffa dem ordentligt också 🙂

Annors kommer dagarna gå som vanligt igen, spel och film vid varandras sällskap. Inget större än det, men skönt åndå.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu var andra provet skrivet, kemi – och jag tror faktiskt att det for rätt så bra ! Kunde svara något på allting och så, är väll nöjd.

Efter provet knäppte vi några bilder med Ina, och sedan plockade mamma upp mig och vi for på lunch. Lite små-shopping blev det också, nämligen en ny liten Esprit väska 😉

Nu måste jag börja läsa inför nästa prov, och dessutom göra en psykologi uppgift, inte roligt men måste göras…

Likes

Comments

Just do your best ♡

Nu har vi igen kommit till det skedet på perioden som provveckan börjar. Den börjar alltså då på onsdagen och fortsätter fram till nästa fredag. Har inte speciellt lätta ämnen, vilket stressar mig en hel del, men nog slipper man alltid igenom. Just nu gäller det kemi läsning.

Men så ni vet så kommer det inte att komma lika ofta inlägg nu i två veckors tid, pga att jag har annat jag måste fokusera mig på.

Hoppas ni har det bra både i skolan & hemma, så hörs vi snart igen. Kram !

Likes

Comments

När det kommer till sociala medier, vare det sig blogg, YouTube eller vad som hälst så kan det vara väldigt svårt att dra gränsen på vad allt man kan skriva ut offentligt. Jag ser till exempel min blogg som en dagbok där jag skriver om allt i mitt liv, så jag än dag kan se tillbaks på de gamla minnena. Om vi ändå ska kunna kalla bloggen för en dagbok, så borde jag skriva mer om mina privata saker och åsikter, precis som i en riktig dagbok, men pga att jag bor på en så liten ort så är det inte möjligt.

Det känns faktiskt väldigt konstigt, och jag förstår fortfarande inte att det är riktiga personer som läser det jag skriver här. Det ända jag kan se är läsar siffror, och de känns ju inte så verkliga. men då någon kommenterar något om bloggen till mig, ja då kommer det som en reality chock i ansiktet. Folk i min omkrets, och även folk jag inte känner läser vad jag gör om dagarna, och det är egentligen en gnutta skrämmande när man tänker efter.

Varje gång jag öppnar datorn och börjar skriva tänker jag alltid på var personlig men inte privat. Mina privata saker, mina kompisrelationer och mitt förhållande kommer alltid stanna som privat för mig själv, men då det kommer till personliga saker om mig och mitt liv, ALLT DET VILL JAG DELA MED MIG AV ! Så därför har jag nu lånat några frågor av finaste Jennifer ! som jag tänkte svara på och bjuda en liten bit av mig själv genom.

Frågorna är skrivna i ett annat inlägg som ni hittar där ner, så detta inlägg inte skulle bli så långt.

Annonser

Likes

Comments

Frågor & Svar

1. När grät du senast och varför ?

Jag är en jätte känslosam person egentligen, fast man aldrig skulle tro det när man möter mig, så jag gråter ganska så ofta. Men 90% gångerna är det glädje tårar för att jag skrattar så mycket, och det här är nästan varje dag, haha. Men gäller det inte glädje tårar så tror jag det var i förrgår.

2. När kan du vara dig själv till 100 % ?

När jag funderade efter så kom det i tankarna nog flera situationer, men de personerna som jag inte ens längre kan vara någon annan med är nog flickorna ( ! ) och Ricke.

Med flickorna kan jag nog inte minnas när jag senast inte varit mig själv, går det ens ? Lika så är det med Ricke, jag tror inte att ett förhållande skulle ha hållt så här länge om vi inte kunde vara oss själva med varandra ❤

3. Tre saker du avskyr ?

Först tänker jag på en situation som kanske inte låter så hämsk, men som jag hatar, och det är när R lyfter eller bär mig. Jag får så obehag och är så rädd att han skall tappa mig i golvet…haha.

Människor som är vänliga mot ansiktet och på fester frågar hur man mår, men som senare ändå talar skit och tror man inte vet något. Gillar du inte någon, låt dem va och lek inte att du bryr dig, tack.

De människorna på gymmet som kritiserar andras tränande, att de inte tränar tillräkligt hår och fel mm. men så står de själva där i en timme och kritiserar andra men gör inte själva en något.

4. Hur är du i skolan ?

Rakt sagt skulle jag säga att jag är en lat studerande, men när jag tänker efter så skulle jag nog inte påstå det. Jag har som mål att få 7-8 i de ämnen som jag inte bryr mig om, och 8 -9 i de jag gillar. Jag minns inte när jag senast skulle fått 10 i något, så darför vill jag inte heller sämra min självkänsla med att tänka att allt skall vara perfekt. Jag gör uppgifterna, övar inför förhör och prov, och lämnar in uppgifterna. Det räcker för mig !

5. Vad blir du stressad av ?

Att jag inte skall klara mig tillräkligt bra i skolan, bla med matematik och att mina framtida drömmar skall falla ner pga det.

6. Hur tror du andra uppfattar dig ?

Jag vet att jag har ett resting bitch face och ofta uppfattas som dryg, men bara man lär och känna mig så finner det nog en annan sida. Det är ofta på fester som många kommer fram till mig och säger att de läser min blogg och älskar den, och efter att vi pratat en stund berättar de hur de totalt ändrat åsikt över mig.

Likes

Comments

Min vardag

Andas in och andas ut.

Det här sade jag till mig själv innan jag idag for iväg för en åtta timmars skoldag. Hur mycket man än hatar de här dagarna så är det bara att bita ihop och ta lektionerna som de kommer.

Men under den här dagen hände ändå något så roligt och som verkligen tog en tyngd från axlarna. Jag fick nämligen ett samtal från ett sommarjobb. Kan det vara bättre ? Jo ! Nämligen hade jag fått jobbet på samma plats och tid som Ina, så nu kommer vi få jobba sommaren tillsammans. Sjukt roligt !

Precis som rubriken säger, allt löser sig !

Likes

Comments

Som ni säkert lade märke till när ni precis kikade in här på bloggen så har jag nu gjort mig en header. Jag har ända sen jag började bloggen funderat på att göra en, men p.g.a att jag är är en person som väldigt snabbt blir trött på saker, så har jag varit lite osäker. Men nu känns det ganska rätt med den här, och så får vi se hur länge den hålls 🙂
Roligt att lite uppdatera annat än inläggen här på bloggen !

Likes

Comments

Min vardag

Idag startade igen en ny vecka, veckan innan provveckan…jee

Nej men jag tror det kommer bli riktigt bra. Idag hade jag bara två lektioner och sedan fyra lektioner självstudier vilket var skönt.
Nu hemma har jag fotat, redigerat och publicerat ett inlägg redan och så måste jag väll också kika lite i skolböckerna. Jag själv har väldigt svårt att börja läsa inför prov pga motivation, men nu måste jag bara tänka att efter det här börjar den sista perioden för det här året. Det är sjukt hur fort tiden går !

Alltså kortfattat har det varit en riktigt bra måndag och så hoppas vi att resten av veckan känns lika 🌷

Likes

Comments

1. Förra våren hade jag en colab med en annan bloggare, Stinacecilia. Vi böt recept med varandra och så bjöd jag flickorna på middag. Jag minns att det var en skön eftermiddag, solen sken och vi satt ute i vårt utehus.

2. Bild två är från avslutningen 2015, och själv tycker jag jätte mycket om den. Vi alla hade fina klänningar och bra humör inför sommarlovet, livet kunde inte ens vara dåligt just då.

Är jag den ända som automatiskt börjar känna vårkänslor och drömma till sommaren på fina dagar som denna ?

Idag när vi vaknade så lyste solen in genom gardinen, och jag viste genast att det skulle bli en bra dag ☀️ Det är konstigt hur solen kan påverka humöret, hur en vanlig dag genast kan bli så mycket bättre. Som idag har jag en del matematik uppgifter jag måste ha gjorda före veckans slut, och just nu känns det inte som några problem. Man får också energi för att göra saker och träffa vänner på kaffe, roligt !

Likes

Comments

Inköp

Titta vilken finsak en av mina kompisar hade beställt hem, men som jag hade glädjen att få ! Har redan alldeles för många av dessa, men man kan ju inte motstå lite påfyllning 😉

Ni hittar den HÄR !!

Likes

Comments