Jag älskar verkligen att köpa julklappar. Just nu har jag två stycken kvar att fixa. Hur ser det ut för er andra?
Självklart har jag köpt julklapp till mig själv också. Den tjuvöppnade jag igår. Det var två kryddkvarnar i mässing!! Haha. Jättefina är dom och dom passar perfekt i mitt kök.

Här är två bilder från hemsidan och här kan ni beställa dom!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Dålig uppdatering nu men det känns som om alla är trötta och har mycket att göra just nu. Det är väl så innan jul.

I helgen var jag på Jamtli julmarknad med Felicia och Sara. Alltid så mysigt där och man får lite extra julstämning.

Likes

Comments

Äntligen är det första advent, så mysigt!!

Likes

Comments

Fotbollsgalan är alltid fotbollsgalan och jag har alltid jätteroligt. I lördags hade jag nog lite för kul faktiskt haha. Nä men superroligt att umgås med laget och alla andra som man inte har träffat på ett tag.

Men igår mådde man som förtjänat men trots det så blev det en härlig tacokväll hos mig. Alldeles för trötta och väldigt "skrattig".

Likes

Comments

Veckorna springer iväg alltså. Snart är det första advent och jul, bästa på hela året!!
I helgen är det fotbollsgalan som gäller. Det ska bli riktigt roligt. Och sen är det uppehåll från fotbollen ett tag. Ska bli skönt men just nu känns det bara konstigt haha.

En bild från jobbet.

Likes

Comments

Idag är det världens bästa pappas dag. Skulle kunna skriva hur mycket som helst om hur mycket han betyder för mig men det vet han redan. Nu ska vi fira han med god middag och presenter.
Jag älskar dig pappa!

Likes

Comments

Igår åt vi på Vezzo, och denna gång blev det Caesarssalladen med handskalade räkor. Mums!! Om ni inte har märkt det än så är Vezzo en av mina favoritrestauranger. Bra mat och bra priser!

Likes

Comments

Förra helgen blev det inte bara party för Nike, vilket var superroligt (!!), utan då blev även vårt lag hyllat på ÖFKs sista match för säsongen för vår serieseger. Roligt såklart men väldigt kallt. Känns att det är dags för lite uppehåll från fotboll nu när den här kylan är här.

Likes

Comments

Igår kom mormor hit och hälsade på. Jag bjöd henne på en supergod pasta med sallad till. När hon kom fick jag denna som ni ser nedan som jag kan göra egna groddar i. Wiho!! Har tänkt köpa en sån här länge så det var perfekt! Får hoppas att det blir några groddar bara. Fick även älgkött som också är väldigt gott och bra att ha. Tusen tack!

På kvällen kom Amanda hit en stund. Vi fikade och pratade lite. När hon sen hade åkt tog jag bilen och hämtade David och umgicks en stund med honom.

Likes

Comments