ETT HAV AV BLOMMOR

Den bästa fotoplatsen hittade vi på en kulle precis bakom en skola. Där fann vi ett hav av blommor. Jag ville fotografera Linnea med en stor bukett blommor, därför tog jag med mig mina torkade eucalyptusblad som jag hade hemma i en vas. Därtill plockade vi några hundkex för att ge buketten mer liv. Blommor i mängder gör sig väldigt bra på fotograferingar, det ger fina färger och det bidrar även till att modellen kan slappna av och på ett naturligt sätt hålla i något, vilket gör att modellen inte behöver tänka på vart händerna ska vara placerade. Ett tips när det gäller att plocka en hel bukett är att försöka få den så lång som möjligt, plocka blomman ända ned från roten. En kort bukett kommer inte fylla upp bilden, vilket kommer ge känslan av att buketten är malplacerad.

Fina Linnea hittar ni på min Instagram @emiliasjodin . Är ni snabba hinner ni även se min före/efter- redigering på min Instastory (Annars hittar ni den i profilen under kategorin "Photoshop/Lightroom".


Hej till er nya och välkomna till min nya blogg!

Här glider jag in direkt från min gamla blogg (emiliasjodin.blogg.se). Men vem är jag då? Jag är Emilia Sjödin, är 22 år gammal och är bosatt i Umeå och lever mitt studentliv här. Jag är uppvuxen i en liten by utanför Falun, så ja, jag är en liten dalkulla med dialekten alla vill härma, haha! Här i Umeå går jag in på mitt sista år inom programmet Digital medieproduktion. Jag lever min bästa tid och jag har aldrig känt mig så kreativ som nu när jag pluggar. Mitt stora intresse är fotografering, min dröm är att plåta modeller till olika reklamer och att få se mina verk på olika platser. Min utbildning lär tyvärr inte ut något om fotografering, men däremot får jag ta del av många olika element som jag kan ha användning för när jag väl fotograferar. Jag märker att mina kunskaper kring foto har växt enormt bara det senaste året. Intresset började starkt när jag införskaffade mig en ny kamera. Just nu fotar jag med Canon 6DMARKII, med ett fast objektiv på 35mm. Jag måste tillägga att det är den bästa investeringen jag någonsin gjort.

Varför Nouw?

Jag har som sagt tidigare bloggat på blogg.se (sedan 2012!?). Jag har märkt att deras sida blir allt mer sämre då den ständigt uppdateras med funktioner som jag inte riktigt tycker fungerar bra. Dessutom bloggar jag om foto och här på Nouw kan jag ladda upp högupplösta bilder, vilket gör allt mycket snyggare. Jag hoppas verkligen att ni som har följt mig länge fortfarande vill hänga med mig till den här bloggen. Skriv gärna era åsikter om vilken bloggportal ni föredrar!

Jag hoppas allt är superbra med er så syns vi snart!

KRAMAR!

Gillar

Kommentarer

natalieesseen
natalieesseen,
Åh, wow!! Dessa är verkligen så fina!! 🌻nouw.com/natalieesseen
emiliasjodin
emiliasjodin,
Åh tack Natalie! Vad glad jag blir 😊 nouw.com/emiliasjodin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229