Im not perfect, i know that, but i was born to be real not perfect

Då jag tänkte påbörja skrivandet av det här inlägget så kändes det absolut som en självklarhet vad jag skulle skriva och hur jag tänkte formulera mig, sedan då jag hade datorn i knäet så hade jag plötsligt ingen aning vad exakt det var jag tänkte skriva, trots att jag några minuter tidigare hade hela inlägget framför mig i huvudet. Som det kan bli ibland.

Återigen så var det nu ett tag sedan jag skrev, mycket har också förändrats sedan jag skrev senast, jag lämnade 2017 med en liten tår i ögat men ändå också en förhoppning och en önskan om att 2018 kanske ändå skulle vara bra på sitt sätt också. Det är ju redan mars så snart har redan tre månader på det "nya" året passerat. En hel del i mitt liv är annorlunda nu , 2017 gav mig som avslutning något som jag absolut inte trodde var möjligt men som gör och har gjort mig väldigt lycklig sedan dess. vad det är kan jag tyvärr inte säga. och de handlar inte om att jag inte vill utan att jag bara inte kan.

För mig kändes det som att under slutet av 2017 fick jag bearbeta mig igenom några av mina största rädslor och nu då 3 månader av 2018 snart passerat förstår jag nog varför. Det här året verkar också handla om det. och det är jag på något sätt glad för , därför att dom rädslorna har hållit mig ifrån att göra saker som ja en gång tyckte om. Jag är inte perfekt utan en person med ganska många "ärr" eller hur man nu vill uttrycka sig. och trots att jag överreagerar ibland och är överanalyserar saker så är jag också en person som finns där och stöttar och genuint bryr mig om personer som betyder nått för mig utan att kräva något tillbaka. När jag bestämmer mig för att satsa på nått så går jag in och gör det med 100% av mitt hjärta och själ. och på grund av det har jag fått ta några "knivar" i hjärtat . men såhär i efterhand spelar det inte så stor roll därför att oavsett hur många "knivar" som träffat mitt i prick så är jag alltid JAG , jag är någonstans riktigt äkta som person.

hursomhelst jag hoppas verkligen att mina skyddsänglar är med mig detta år och att allt blir som jag hoppas. för en gångs skull kan jag väl få behålla den här lyckan snälla.

/ Emilia

Gillar

Kommentarer