10 år sedan idag 17/4-2019

Idag är det 10 år sedan, 17 april 2009, 10 år 3652 dagar 87648 timmar 5258880 minuter 315532800 sekunder sedan ni inte längre fanns kvar, av saknad , det är också lika fint väder idag som de va för 10 år sedan, dock blev de snöstorm på eftermiddagen i samband med att vi fick vår verklighet krossad.

Ta hand om varandra , lev varje dag fullt ut, skratta, gråt, dansa , sjung, älska era medmänniskor . Livet är skört, det kan ta slut på ett ögonblick. Ta aldrig nått eller någon för givet. Säg vad ni känner, säg vad ni tycker, ingen kanske tycker som du, men vad spelar det för roll? De människorna som förtjänar att vara i ens liv kommer stanna kvar genom bra som mindre bra dagar och gör de inte de så är dom ändå ingenting att ha runt om sig , människor som ser ens sanna värde stannar och står starkt vi ens sida även i stunderna där man förtjänar de som minst kom ihåg det. I slutet av dagen vill man inte ångra något man INTE gjort.

Den där dagen för 10 år sedan då de åkte ut med skotern och fiskade så var tanken att de skulle göra nått de båda älskade att göra, nu blev det inte så men de var tanken. Och även om allt blev som det blev och även fast era liv blev alldeles för korta och vi stackare som blev kvar får spendera varje dag med en stor saknad , så levde ni både livet 100% varje dag och det är viktigt att komma ihåg. Jag önskar att ni va här, men jag är säker på att vi kommer ses igen och då vi gör det kära morfar och lillebror då ska jag berätta allt om hur de varit och ni ska få berätta vad som gick så fruktansvärt fel den där dagen. Den dagen jag såg er båda senast sa jag inte hejdå , och jag kommer inte säga det nu heller för det är inte hejdå, utan vi ses. Vi kommer ses igen en dag och ta igen varenda förlorad sekund. Jag klandrar ingen för det är ingens fel att det hände, jag kommer inte kunna acceptera att de hände men jag kan leva med det, jag kan titta tillbaka på alla stunder bra som dåliga och sakna dom. Men att leva livet till fullo så som ni gjorde är väl de bästa sättet att hedra er❤️

Jag älskar er , ni är och kommer alltid vara saknade.


/ Emilia

Gillar

Kommentarer