Det startede med at vi stod op ret tidligt klokken 6:45 ca.

Så gik vi ned og spiste morgenmad, ved en ok god restaurant. Så var vi færdig med at spise, så gik vi så ud til stranden, hvor vi skulle vente på båden kom. Men da vi kom ud fra restauranten, stod han så og ventede på os. Vi kom med en longtail båd, hvor han startede med at sejle os hen til emerald cave, det er et sted man kun kan komme ind, hvis det er lav vandet. VI havde så regnet med, at der ville være en snor man kunne trække dig igennem med, men det var der ikke.

Så vi skulle selv svømme igennem, vi havde redningsveste på. Men vi kom igennem det tog cirka 10 min at svømme igennem.

Det var virkeligt flot derinde...

Jeg har en historie mere som kommer op imorgen...

Likes

Comments

Æblepizza

  • 1 plade butterdej (ca. 24 x 40 cm)
  • 50 g smør
  • 3 store æbler i tynde skiver, fx jonagold (ca. 425 g)
  • 4 spsk rørsukker
  • 2 spsk friske rosmarinblade

Karamelsauce

  • 1 liter vaniljeflødeis

Fremgangsmåde:

Æblepizza

Læg butterdejen på en plade med bagepapir. Smelt smørret i en lille tykbundet gryde - til det er brunt uden at branke. Fjern stilk og kernehus på æblerne og skær dem i tynde skiver (brug evt. et mandolinjern). Dæk butterdejen med skiver af æble ca. 1 cm fra kanterne og pensl med smørret. Drys rørsukker og rosmarinblade over pizzaen og bag den midt i ovnen.




Karamelsauce

Bring piskefløde, sirup og ingefær i kog i en lille tykbundet gryde. Kog det ved svag varme og under omrøring i ca. 10 min. Hæld saucen igennem en sigte for at fjerne ingefærstykkerne. Tilsæt smør lidt af gangen og rør til karamelsaucen er glat. Server karamelsaucen til æblepizzaen sammen med vaniljeis.


Likes

Comments