De ting du skal bruge: (Der bliver 32 pølsehorn)

25 gram gær
3 dl. Sødmælk
100 gram smør
1 tsk. Salt
1 tsk. Sukker
600 gram mel

500 gram brunchpølser/pølser

Pensling
1 æg

Tips:

Variation:
I stedet for pølser, kan man fylde hornene med revet ost og skinkestrimler. Det smager også vildt godt.
I stedet for brunshpølser kan bruges alm. pølser skåret i halve.


Mælken lunes og gæren røres ud heri.

Smørret smuldres med fingrene i melet til det ligner revet ost.

Mælken med gæren, salt, sukker og æg tilsættes og dejen æltes glat og smidig. Dejen hæver overdækket 1 time.

Dejen æltes herefter let igennem og deles i 4 lige store stykker, der hver rulles ud til en cirkel og deles i 8 trekanter (der skal være 32 trekanter ialt).

En lille klat ketchup lægges på hver trekant sammen med en pølse og trekanten rulles sammen fra den brede ende og lægges med snippen nedad på bageplade.

Hornene efterhæver 30 minutter, pensles med æg og bages 15-20 min i forvarmet ovn ved 200 grader C. alm. ovn.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments