Åå igår var jag och mamma på Kents konsert här i Örebro! Med tanke på att min mamma har älskat dom sedan jag vet inte hur länge var det något otroligt att se bandet som konstant spelades till och från ridskolan när jag var mindre.
Tack mamma för att du tog med mig ❤️

Massa kramar, Emilia

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Dagen till ära så bestämde sig jag och mins tre syskon för att laga middagen! Det blev hamburgare dock så åt jag en vego version, och till det klyftpotatis. Det blev supergott och till efterrätt bakade vi en kladdkaka och till det blå grädde! En liten kreativ detalj av min mindre syster, haha!
Tror pappa uppskattade att vi gjorde detta för hans skull, vilket var huvudsaken i det hela!
Firade ni farsdag på något vis?

Massa kramar, Emilia

Likes

Comments

Hej på er!! 

Har precis ätit lunch med Tindra! Det blev en liten färglös tacos, men vad gör det när det är snabbt, gott och enkelt? Mer kärlek till vår underbara tacos ❤️
Tidigare idag gick även vi till Marieberg. Kommer troligtvis några bilder från det lite senare idag.

Massa kramar, Emilia

Likes

Comments

Idag har varit en helt vanlig fredag. Startade dagen med en efterlängtad bildlektion där vi arbetar med akvarell vilket är super roligt!!
Efter skolan mötte jag Tindra uppe på stan för att hitta den perfekta vinterjackan. Sorgligt nog hittade jag ingen som jag ville ha, dock så föll två i Tindras smak men hon köpte ingen idag. En jacka kostar ju ändå en del så hon valde att fundera på saken!
Inne på Monki såg jag dock en jättefin jeansjacka som jag ska investera mig till våren, får bara hoppas att den finns kvar tills dess haha.
Såklart tog vi en fika på Espresso House där jag beställde en Chai Latte Rooibos som var jättegod! Rekommenderar den verkligen!
Och när jag kom hem hade mitt efterlängtade paket från Cocopanda kommit. Jag beställde två borst-set från Real Technique som jag velat ha väldigt länge plus Hydrogel Under Eye Patch som ska bli intressant att testa!

Det var min dag, hoppas din har varit fantastisk!
Massa kramar,
Emilia

Likes

Comments