Ny vecka och mycket att göra.

Jag avslutade förra veckan med jobb på H&M i lördags och i söndags med huvudvärk. Med en värktablett i magen gav jag mig trots värken ut på en mysig promenad i snön och det gjorde susen. Jag var visserligen lite halvseg hela dagen och fick inte mycket gjort men jag hade i alla fall ingen huvudvärk resten av dagen - det var väl kombon av en tablett och en frisk promenad som löste problemet!

Nu har en ny vecka kickat igång och jag har fullt sjå med skolarbeten. Svenska, matte och gymnasiearbetet är prioriteterna i veckan. Det blir nya ämnensprioriteringar varje vecka eftersom jag inte har en enda ledig vecka fram till studenten. Då menar jag att jag har antingen inlämning, examination eller liknande VARJE skolvecka fram till v.22 ungefär.

Holy moly säger jag bara!
- skönt på ett sätt... tiden kommer gå fort!

Dags att ladda batterierna!

Godnatt

Kisses Safe

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Skolan har kickat ihåg och likaså UF-företaget är i full fart igen efter lite ledighet. Vi har precis gått ut med vårat nya band för månaden där 20kr av försäljningspriser kommer gå till MIN STORA DAG.
En fantastisk förening som jag stött på under bland annat mitt jobb på Day Camp.
Stöd organisationen samtidigt som du kan snygga till outfiten med månadens band som har en snäll färgskala för dem som inte vill sticka ut!


I övrigt är det snart ny vecka och det gör inte mig mycket alls. Det är skönt att vara igång, ju snabbare det går framåt nu, ju snabbare kommer vi till den 15:de juni, datumet då jag tar studenten. Spännande och kul!
Trevlig söndag på er!

Kisses Safe

Likes

Comments

Då var ljuspromenaden avklarad, mycket vackert återigen och skönt med frisk luft. Gick häromdagen med familjen och Jacob, dock innan jag blev frisk så jag gick runt hostandes och med rinnande näsa. Vad gör väl det?

Jag tog mig runt och det var nog bra att komma ut för min kropp som legat inne ett par dagar.

Idag är det LÖRDAG, det är minusgrader och solen tittar fram lite då och då. Fint väder!

Frågan är om man ska ta sig en promenad eller om man ska mysa de sista timmarna på sitt sista jullov. Återstår att se.

Ikväll väntar lutfisk hos farfar med kusinerna och vänner till honom. Det blir trevligt... men gott vet jag inte.

Kisses Safe

Likes

Comments

Hej på er!

Nu var det ett tag sedan och det beror på att jag arbetat massor på H&M i tid med all rea och hets inför både jul och nyår. Många arbetspass är nu avklarade och visst har det varit kul men det har tagit mycket energi från lilla kroppen.

Min jul var superfin. Började med 6 h jobb och sedan for jag hem för att se Kalle ankas jul med min familj, farfar och kusiner. Mådde tipptopp.

Några dagar efter jul slog dock en förkylning till i kroppen och fram till idag har den hållt i sig. Just nu vill jag inget annat än att bli frisk. Jag fick helt enkelt fira in det nya året med hosta och snor, men det trotsade jag och festade faktiskt till det hos fina vänner. Kvällen fortsatte sedan med Jackes storebrors vänner. Det var verkligen så trevligt och roligt. Men nu i efterhand har jag insett att det kanske vore bäst att jag låg hemma o sov... men tanke på hur jag mår nu. Men vad tusan, det är nyår en gång om året. Det måste man ta vara på!


Denna vecka får jag helt enkelt se till att kurera tills det är dags för skola igen, min sista termin på gymnasiet!

Oj vad detta år kommer bli bra!

Gott nytt år!

Kisses Safe

Likes

Comments

När man vaknar, det är minusgrader och solen lyser så blir man glädjefylld. I alla fall jag, och det var så jag vaknade upp igår. När jag gick mot bussen igår, glittrade frosten av solen. Såå fint, hoppas verkligen att det blir en kall jul, även om snön inte vill ligga kvar eller fyllas på.

Idag gör jag min sista lektion för denna termin och det vankas prov i retorik. Inte så värst kul men ska bli skönt att bli av med.

Hål tummarna för mig!


Kisses Safe

Likes

Comments

Det är tiden innan lov och som vanligt mycket i skolan men även mycket runt i kring med jobb, klappar, julstök och gud vet vad. Får inte glömma o nämna luciatåg.

Årets klappar är alldeles snart färdiginköpta, har en kvar och jag vet redan nu vad jag ska ha. Ska bara ta mig tiden att åka och handla. I övrigt: CHECK!

I lördags gick jag i ett luciatåg på en loge i stan tillsammans med en av mina allra närmaste barndomsvän, Maja. Det var även två toppentjejer till som var med och tillsammans blev vi fyra som genomförde sångstunden framför publik. Ett mycket lyckat tåg i min fattning och en mycket nöjd publik. Imorgon laddar jag om för ytterligare ett tåg men dessförinnan blir det julmarknad med mitt härliga UF-företag Tie It UF.

Kom till Näringslivets hus i Linköping imorgon mellan 14-17 vetja, där kommer vi vara och sälja våra redan befintliga band men även JULBANDET och ytterligare en NY färg. EXKLUSIVT!

Ni vill inte missa!

En skakig bild på ett lättnat luciagäng!

Kisses Safe

Likes

Comments

Sockret har tyvärr satt sina spår i kristyren men annars är jag väldigt nöjd över pappas och mitt årliga mästerverk. Det har blivit en tradition att skissa, mäta mallar, kavla deg, skära ut delar, grädda, bygga ihop, ha på en massa kristyr och tända belysning i ett pepparkakshus för mig.

Det är en kul grej med julstämningen på topp! Testa ni också!

Kisses Safe

Likes

Comments

Eftersom det var så himla fint väder i måndags så tog jag en härlig promenad.

Jag pitchade nämligen för drakar med mitt företag i måndags och därefter var min skoldag slut. Då hade jag lyxen att ta mammas bil hem och sedan njöt jag av en långpromenad.

Idag har det varit hyfsat väder återigen men jag har istället varit fast i skolbyggnaden. Det behövs ju visserligen också.

Dagen har rullat på lika raskt såsom veckorna och jag har ju helt glömt bort att visa pepparkakshuset som pappa och jag byggt upp här hemma. Det kommer jag med i nästa inlägg.

Hoppas ni alla mår fint därute och att ni njuter lika mycket som mig av nedräkningen till julledigt och julafton!

Kisses Safe

Likes

Comments

Imorgon smäller det!

Tie It UF kommer imorgon ha fullt sjå med julmarknaden som hålls i Västra Husby. Den kommer hålla hus i bygdegården från 10.00-15.00. Kom dit vetja!

Vi kommer att sälja våra TRE nuvarande färgkombinationer:

RIO

PARIS

LONDON

RIO = gul PARIS = rosa LONDON = marinblå

Alla för 99 kr/st!

Hoppas vi ses där!

Kisses Safe

Likes

Comments

I tisdags eftermiddag styrde mamma och jag upp en hud- och hälsovårdskväll här hemma vilket blev otroligt lyckat.


Fantastiska Anette visade dem mest underbara produkterna jag någonsin testat. Produkter som gjort min hy ren och tagit bort mina svåra finnproblem. Skulle inte säga att jag hade akne... men var inte långt ifrån men många vätskefyllda blemmor i ansiktet.

Dem är väck så länge jag inte stressar ihjäl mig... vilket kan förkomma en del. Överlag säger jag bara - oj vilken skillnad.

Främst hudvården älskar jag. Även kosmetiken är väldigt bra och här snackar vi kvalité. Det är inte förpackningen företaget lägger pengar på, det är innehållet. Inga utfyllnadsprodukter, det är RENT.

Imorgon är det ju BLACK FRIDAY och wow vilken rea!


Intresserad?? Skicka PM via mejl millan.trygg@live.se eller kommentera er mejl så kontaktar jag er!

Kisses Safe

Likes

Comments