Hej sötisar!

Förlåt för dålig uppdatering men jag har haft så sjukt mycket plugg nu i veckan så jag har helt enkelt inte hunnit. Men nu är jag tillbaka! Idag provade jag en ny proteinpudding från Barebells som inte alls var speciellt god. Däremot så såg den väldigt god och fin ut med all mango och hallon jag toppade den med så jag tog med den ändå! Nu är äntligen allt plugg slut för den här terminen vilket känns väldigt skönt, nu kan jag bara ta det lugnt efter en kämpig och otroligt påfrestande termin. Just nu ligger jag hemma i sängen och äter vindruvor och kollar på serier. I helgen har jag inga speciella planer men på söndag ska jag antagligen gå och göra mina naglar med några kompisar. Vilket ska bli väldigt kul!

Kram♡

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej söta ni!

Denna fredag har nog varit den lataste i år. Idag har jag nämligen legat i sängen nästan hela dagen. Jag börjar bli lite stressad för jag har massa prov och uppgifter till nästa vecka och jag har knappt ens börjat plugga. Det jag gjort när jag legat i sängen har varit att läsa och kolla på serier. Min favorit serie just nu är Gossip Girl, jag har sett om den serien så många gånger. Den är verkligen så himla bra! Till middag åt jag en jättegod pizza och har därefter tillbringat kvällen med att sortera och rensa ut min garderob som alltid är full med kläder som antingen är för små eller med kläder jag inte använder. Idag hoppade jag över springturen eftersom jag var för lat, hahaha. Nu är jag helt säker på att de får bli extra tid på gymmet i veckan!

Kram♡

Likes

Comments

Godmorgon finisar!

Tyvärr hann jag inte få upp gårdagens inlägg igår så idag får ni två istället! Igår var det röd dag och därför tog jag sovmorgon till klockan 9, jätteskönt. Sedan åt jag frukost som bestod av yoghurt med bär och nötter, en av mina favorit frukostar och gjorde mig i ordning. Klockan 12 åkte jag, min mamma och min lillasyster till Bromma Blocks. Först gick vi runt i lite butiker och efter det lunchade vi på ett jättemysigt ställe som liknade en gammal amerikansk diner. Jag åt en kycklingburgare och drack en oreoshake. Supergott men väldigt onyttigt, därför får det bli lite extra träning på gymmet i helgen, hahaha. Efter lunchen gick vi och kollade i ännu fler butiker och åt sedan jättegod frozen yoghurt på honeycomb. Sedan handlade vi mat och åkte hem. Resten av kvällen ägnade jag åt att kolla på film och äta vindruvor. Jag såg filmen "Lights Out" som blev en av de bästa skräckfilmer jag sett. Jag rekommenderar den verkligen! Det sista jag gjorde innan jag gick och lade mig var att springa min dagliga kvällsrutt. Jag älskar att springa ute på de härliga försommarkvällarna!

Kram♡

Likes

Comments

Godkväll sötisar!

Idag är dagen jag äntligen startar upp min blogg. Jag har läst många andra bloggar och tänkte varför inte starta en egen? I detta första inlägg hade jag tänkt berätta lite kort om mig själv och vad jag tänkt lägga upp på min blogg. Jag heter Emilia och är 14 år. Jag bor i Stockholm med min familj och här på min blogg hade jag tänkt lägga upp lite olika saker. Dels tänkte jag att ni skulle få hänga med mig i mitt vardagsliv men sedan tänkte jag även lägga upp lite typ "modeinlägg". Annars vet jag inte riktigt vad jag ska lägga upp så skriv tips i kommentarerna om ni har några. Jag hade iallafall tänkt försöka uppdatera bloggen en gång per dag men jag kan inte lova att jag kommer att hinna det eftersom det just nu är mycket i skolan.

Jag hoppas att ni vill följa min blogg!

Kram♡

Likes

Comments