Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Marre firades i lördags & det blev en middag på biff med hennes släkt. Jättetrevligt verkligen! Bästa hon! Stannade kvar där under kvällen och hade kul.. Kanske lite onödigt många tequila, men fortfarande kul (tror jag?). Trillade innanför dörren här hemma med min syster vid sju vilket man fick sota för hela söndagen. Bättre har man mått... Hann iallafall lite snabbt träffa Emma & senare Hilda för lite catch up och även avnjuta en söndagsmiddag.

Likes

Comments

... var det sen jag skrev något här! Tog med mig en flaska rö'pang till Sara i lördags för att dricka den, umgås med ett gäng tjejer och snacka en massa skit. Så trevlig kväll som efter många om och men slutade ute.

I söndags kom hela familjen hem för att fira vår älskade pappa som vi firade med fars dag middag och presenter. Efter en hel del pratande kom gitarrerna fram och vi satt och sjöng på allt från Labyrint till Elvis. Precis som så många gånger förr hos Arvidsson's. Bäst!

Veckan har rullat igång med allt för lite jobb men en sväng till huvudstaden för att vår starka kämpe & fina vän skulle opereras och i väntan hann vi även med shopping & den biten..
Min fina Marre har hunnit fylla 20 år vilket givetvis firades med tårta & paket och mer fira är inplanerat på lördag! Handbollstittande i sporthallen & lite ärenden har hunnits med och denna vecka har hittills varit fin!

Likes

Comments

En bättre doft! Tips

Likes

Comments

Blev en bra helg! En ledig lördag där jag tog med mina småkottar på bio & så tog vi med lite käk hem. Jättemysig dag! Kvällen gick i spontanitetens tecken och och det som skulle bli en lugn hemmakväll blev maskeradfest som jag bestämde mig att följa med mina tjejer på i sista sekund. Därav den fantasilösa utklädnaden där man inte riktigt förstod vad jag var. Haha äsch.. Blev faktiskt en rolig kväll där ute i b-ökna!

Söndagen bestod av öppning på H&M. En tröttare tjej var det som krigade till 16:00 för att sen åka hem och inta soffläge! Hann även träffa Emma och beta av en hel del långa telefonsamtal med vänner. Fint!

Igår var det en bättre måndag då jag både hann jobba och hänga hos AK för en massa catch-up med mina vänner! Bäst! Min rast är snart slut, bara knega på! 7-21 Idag. Galet!

Likes

Comments

Klockan ringde tidigt och jag slutade redan vid tolv på H&M idag. Tog bilen hemmåt men råkade även svänga in på Max drive-in. Så värt.

Ett par sköna dagar av veckan har gått och nu har fredagen lidit mot sitt slut. En fin sådan. Marre kom ut till mig & mina småkottar jag hänger med här hemma i helgen för att laga tacos med oss, spela brädspel (nostalgi om något) och rada upp en hel del gott framför två Disney-filmer. Perfffff fredag enligt mig!

I onsdags efter stängning förenades jag med mina tjejer på hos Bergdahl's på Eskilsgatan & det var så efterlängtat. Torsdagen öppnade jag & hängde resten av kvällen med Melinn. Vi lekte vuxna & virrade runt för att verkligen storhandla. Gick bra ju. Poäng!

Nu ligger Sebbe & Million snarkandes på varsin sida av soffan och Marre åkte precis. Antingen bär jag upp boysen till sina rum eller så sussilurar jag också här i soffan.. Alternativ två låter gosigast haha, natti!

Likes

Comments

I söndagskväll åkte jag till Sara för att catcha up efter ett par dagar utan kontakt. Vi är vana vid att prata i snitt 5 timmar om dagen i telefon eller träffa varandra och att inte knappt ha kontakt på tre dagar är alltså väldigt jobbigt för oss. Haha! Hade en urmysig kväll hos henne & vi slog ihop en hejdundrandes god fruktsallad.

Efter en lugn öppning på jobbet plockade Sanna med mig för en sushidejt på tunas bästa sushiställe. Om inte jag snart blir en sushirulle är jag förvånad hehe.. Vi tog en prommis genom den kalla & mörka staden hem till hennes föräldrar sedan för att fira hennes pappa. En så mysig måndag verkligen!

Tisdag idag och ett tidigare uppvaknande för att vara ledig. En rätt utvilad tjej som tillsammans med sin mamma, Melinn & Felicia tog bilen till V-rås för att spendera 4 timmar på Ikea.. Resulterade i 4 vagnar hehe! Vi har snickare här hemma som håller på att bygga en stuga på tomten åt min lillasyster så den måste ju inredas. Så kul! Måste kompletteras med småfix från andra butiker sen kommer det nog vara världens mysigaste stuga!

Nu väntar nog fix, middag, prommeluring & en fet fruktsallad framför tv;n med familjen. Seriemaraton lockar. SATC och smörpopcorn låter som ett bra avslut på denna dag. Hmmm..

Likes

Comments