Vi åkte inga långa vägar denna sommar. Vi tog en roadtrip ner i vårt långa land till Åbonejden, besökte mumindalen och tittade oss omkring. Hittade många fina platser i det vackra vädret. Vårt lilla Finland kan också vara vackert!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vardag

Den sjuke försöker med alla "mirakelkurer" hon kan tänka sig för att försöka bli frisk så fort som möjligt. Tyvärr värkar det vara obotligt och kommer säkert bli kroniskt och hon kommer dö. Ja eller inte riktigt, men så känns det ibland då man aldrig blir frisk och knappt kommer sig från sin säng. De flesta kanske inte tycker det känns som att de är glöggens tid riktigt ännu. Det känns riktigt kuligt och mörkt och skulle inte vara förvånad om det snart ska börja snöa. Tvättat vinterjackan och plockat fram alla yllestrumpor! Här är jag i full beredskap för vintern och kylan. Som tur är kommer hösten före vintern. En perfekt fotograferingstid, speciellt nu när alla fina löv faller av träden.

  • Filed under: Vardag

Likes

Comments

Vad skriver man i ett första inlägg? Vem är jag?

Emilia 19 år. En liten rödhårig tjej på 163 centimeter. Håller oftast inte hårfärger så länge, men det röda har nu blivit min grej. Mitt egna lilla kännetecken. Jag är bosatt i en liten stad längs Finlands kust. Som inte så många andra gör, trivs jag här. Min pojkvän och min hund är mina sambos, kan inte önska sig något bättre. Vi bor nu i en två rums lägenhet på andra våningen. Men är på väg att flytta till något betydligt rymligare än vår lilla lägenhet! Har mycket inredning att se framemot. Förutom inredning brinner jag för fotografering, min kära kamera har tyvärr genomgått en tragisk olycka och en ersättare kommer inom snar framtid att införskaffas. Men det är inte så lätt att välja. Genom alla oändliga fotografier som knäppts de senaste åren har jag också blivit intresserad att filma och klippa ihop korta klipp, oftast i form av någon slags musikvideo. Något som jag fortfarande tänker försöka utveckla.

Som den tant jag känner att jag är ibland, är jag utbildad dagistant. Där trivs jag som fisken i vattnet. Vårdbranschen är i allmänhet mycket givande och intressant. Ingen dag är den andra lik. Så mitt karriär val är ändå ingenting jag ångrar utan är mycket nöjd med. I det stora hela vill jag arbeta med andra människor. Stora som små.


Välkommen till min nya blogg! Hoppas du ska trivas här!

Likes

Comments