Hur har ditt år varit. Ja året är inte slut ännu men satt och fundera på vad som har gjort mitt 2016 bäst och vad jag har hittat på under året.

De jag kom fram till som gjorde mitt 2016 bäst var killen fanns i mitt liv ända sen 2016 börja till slutet av sommaren. När jag kommer tänka tillbaka på detta år är de hans namn som kommer komma upp. Vi gjorde så mycket tillsammans även om de inte var vi officiellt men de var vi fram och tillbaka. Honom man älska som gjorde ens dag bättre.

Något annat som gjorde mitt år bäst är de gänget vi var som umgicks varje dag och då menar jag verkligen varje dag. Men gymnasiet började och vi splittrades. Nu finns inget gäng kvar. Vi träffas inte alla längre och de är jävligt synd, saknar alla. Men personerna har förändrats... De gör väll alla. De var för bra för att tro att vår "gäng" skulle hålla livet ut. Hoppas innerligt vi hittar tillbaka igen.

Men var har jag hittat på under mitt 2016 då? Hmm... Vad hände i början av året? Hade en fin nyårsafton med mina närmaste vänner. Sen under de närmaste månaderna umgicks vi mycket hemma hos A kommer jag ihåg. Många filmkvällar med massa mys och en hel del skräckfilmer plöjde vi igenom.


I mars gick jag på min första begravning. Tungt var de och inget man vill göra om men vi alla vet att de lär hända igen.

I mars fyllde jag även 16 och de var en av mina bästa födelsedagar. Fick fetaste överaaskiningsfesten av "gänget" där jag och A var födelsedagsbarn. Kommer ihåg de som de var igår. Kommer aldrig glömma hur överraskad jag blev eller hur kul jag hade!

Filmkvällarna blev mer och mer standard och skolans pluggande avtog mer och mer och vi gick mer och mer bandana för de gör väll alla sista terminen i nian eller? Ja vi gjorde de iallafall. Vi ville ha kul och de hade vi.

Nu är vi framme i april. Vad hände då? Jo då var det T's tur att bli överraskad. Ännu en lyckad fest där vi hade såå kul.

Våren började ta fart och filmkvällarna övergick lite åt grillkvällsspåret men fortfarande var film en självklarhet. Maj kom och den största händelsen där var väll att vi planerade som in i för balen och även vår klassresa. Den hade vi såå kul på. Inga sura miner och allt var bara kärlek ( till mesta dels iallafall). Den resan ville nog många strypa mig och mina vänner. Vi väckte alla andra med en fotbollstuta varje morgon. Och ja de var något av de roligaste vi har gjort.

Juni är nu här och skolan spårade helt. Allt från spexvecka till att skrämma lärarna. Ja den tiden kommer jag sent glömma. Balen hände också denna månaden. Den blev så bra och alla hade så roligt. På kvällen sov vi hos H och morgonen därefter var de dags för skolavslutning. Dagen då jag grät, grät i flera timmar. Vill gråta nu när jag tänker tillbaka på de. 10 års trygghet försvann. 10 år av lycka, tårar och ett helvete av äkta kärlek. Klassen man hatade men nu i efterhand förstod man hur bra man hade de.

skolan var slut och vi rulla sakta in i juli. Tiden mellan skolavslutningen och juli bestod av en fin midsommar tillsammans med T. Massa sommarkvällar tillsammans med de bästa och en massa skratt.

I början av juli piercade jag mig för andra gången i örat eller tredje kanske de blir. Blev sjukt nöjd med resultatet och tycker den sitter fint där nu. Juli bestod annars av mysiga sommarkvällar, några sjuka fester och en hel de shopping och skratt. En familjesemester på ca två veckor klämdes också in där.

I augusti blev det en efterlängtad tripp till Göteborg men A, E och T. Som vi hade försökt planera in detta och äntligen blev de. I augusti blev de även ett par dagar i en stuga i Åhus med den större delen av gänget. Det är de som jag har tyckt varit bäst detta året. Den resan är oförglömlig. Vi hade så kul och vi kändes... hmm ja vuxna på något sätt. Sitta nere vid havet och kolla på solnedgången, cykla runt hela Åhus typ, spela kubb, åt på resturang. Ja allt var bara så mysigt.


Augusti tog slut och de var den sista händelsen där hela gänget hitta på något kul. Vad hände annars i augusti? Gymnasiet började, man försökte hitta sin plats i de nya gänget och allt rulla på. Försökte träffa de gamla gänget så ofta som gick. I början var de varje helg men de blev mer sällan och nu till sist ses vi knappt något alls.

September är blek. Inget kul hände allt bara rulla på. I oktober däremot var de dags för E's tur att bli överraskad. Vi lyckades samla ihop hela gänget igen och gav henne en dundrande överraskningsfest. Oktober rullade annars också på bra och inget speciellt hände.

November var grå som vanligt dock en insparksfest gjorde november lite ljusare. November gick över i december och här är vi idag. Hur ser min vardag ut nu? Skolan tar den största delen av mitt liv. Plugg när man kommer hem från skolan och på helgerna står de jobb på schemat. Men nu är vi bara en dag ifrån jullovet. Ska bli välbehövligt. Och de är endast tre dagar kvar till julafton. Ska jobba en del av julafton och sen blir det de standard att åka till mormor och fira där. Nyår är inte heller långt ifrån och där är de planer på att vi ska vara hos G men inget är helt fast bestämt ännu. Känns som de kommer bli ett lyckat avslut på detta år och vi hoppas på ett ännu bättre år nästa år!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Min vardag

Vem är de man försöker lura egentligen...

Att ha någon att prata med när som på dygnet är de bästa som finns. Att känna sig trygg, älskad och allt de. Inte bara få ett sms och så utan att kunna ligga och prata i timmar tillsammans. Höra den andras röst. Känna sig speciell. Ge den andra uppmärksamhet. Visa att den finns. Inte vara i något lossas stadie. Skriva när de passar, nej då kan du lika bra skita i att skriva. Sluta leka rundor. Ingen vill ha de så. Bevisa för den andra att ni kan. Att ni fixar de. Att ni är bättre än alla andra. Ni vet att ni gjorde de bättre än någon annan. Men det som gäller är de nu eller aldrig, de vet ni båda om.

Saknaden av att ses kommer bli stor, därför välj rätt. Inte bara en som ska försöka. Behövs två för att de ska fungera. De är svårt. Båda vet om de. Ingen gör något åt de. Men de är dags att sluta leka nu och växa upp....

Likes

Comments

Min vardag , Outfits

Dagens outfit blev en lam, gosig outfit. Det regnar smått och ska göra de hela dagen så kände att en gosig tröja var de bästa för dagens skoldag. Ska snart dra mot skolan, eller snarare bussen först sen skolan. Slutat ändån hyfsat tidigt idag, 14:35, så de är bra. Nu ska jag fixa de sista innan de är dags att gå.
Ha en bra måndag!

Likes

Comments

Min vardag , Åsiktsinlägg

Att en sak kan göra så ont. Man förstår ej varför men de bara är så. Ju fler dagar som går ju ondare gör de. Tankarna finns alltid där, flera gånger om dagen. Du vet inte om de är sant eller bara något du hoppas på som ska vara sant... Desto mer du tänker på det ju mer börjar du noja. Blir osäker på allt. Hur du än gör blir fel och ångern blir bara större för du inte gjorde på "rätt" sätt som ändån hade blivit fel. Tänker att de är bättre att skita i det men saknaden kommer va så enormt stor.

Att allt är oklart gör de bara värre. Sluta leka att man är 6år och istället inse att de kanske är bättre om de är seriöst. Hatta hit och hatta lite dit. Sånt leder ingenstans. Kanske dags att bestämma sig hur, vad och varför. Måste tro att de är värt de annars går de aldrig.

Att älska någon är de som gör ont... Allt kan vara hur underbart som helst men ändån göra så ont. Vet inte om de är rätt eller fel. Timmar, dagar, veckor innan man träffas. Att klara sig utan att ses, känna händerna mot ens egna, se leendet, sånt man vill göra varje minut men inte kan, är det som kommer vara det svåraste.

Frågan är om de är värt de. Att älska någon så mycket är de bästa som finns, även de sämsta. Allt kan hända och de är de man vill vara beredd på. Svåraste är att man inte vet hur man ska förbereda sig.

Känslorna spökar alltid, men denna gången spökar den inte. Samma känslor som för ett halvår sen om inte mer. Kärleken man inte vill gå igenom samtidigt som man vill. Sakna, älska, sakna. Så ser de ut. Men va gör de när man älskar. Älska, den ända känslor man hatar samtidigt som man älskar den. Gör mig glad över hela hjärtat. Säker på att älska ska va såhär men samtidigt inte så oklart. De spökar ej med känslor bara med hjärnan så de blir osäkra.

Älska, älska inte, älska...

Likes

Comments

Min vardag

Lördag idag och känns som dagarna mer eller mindre flyger förbi. Dagen idag har bestått av jobb och när jag kom hem var det bara att börja fixa här hemma. Städade, rymde upp, bytte laken osv. Han också duscha och nu inväntar jag maten som snart är klar. Vid 7 kommer "gänget" hit och vi ska ha myskväll bara. Kolla film kanske eller bara sitta och snacka och ha de bäst. Längesen vi alla sågs nu i och med vissa går på andra skolor osv. Men längtar faktiskt till att träffa alla igen.

Just nu dunkar jag musik medan jag sitter i sängen och funderar på vad jag ska ha på mig. Varmt men ändån inte. Shorts eller inte... Ja många alternativ finns de just nu. Men tror de lutar mot shorts och någon gosig tröja till de. De som känns så skönt med att de är just de vännerna som kommer är att de inte bryr sig om hur man ser ut, du kan typ gå i vad du vill och ha kaos hår osv. Vi har redan sett varandras värsta sidor så. Vi är som typ en ända stor familj. Låter klyschigt men så är de.

Vad ska ni hitta på idag? Hoppas iallafall ni får en underbar kväll för de ska jag ha

Likes

Comments

Min vardag

Tänkte slänga in ett litet inlägg såhär innan läggdags. Nu när skolan har börjat känns de som ens humör börjar bli mer otåligt, iallafall mitt. Humöret kan gå från 0-100 på bara några sekunder, men tror de har en del att göra med att jag inte sover så bra just nu, som jag berättade om i gårdagens inlägg. Men tänkte dela med mig av 5 saker jag stör mig på iallafall.

  1. Stör mig på när folk "knäcker" fingrarna. Låter så äckligt och ryser i hela kroppen typ, haha.
  2. Stör mig extremt mycket på folk som säger "jag tänker aldrig umgås med dem" och sen ändån umgås de med personen/personerna. Först gå och snacka skit om personen/personerna men sen ändån kunna umgås med dem typ dagligen. Nej, sånt är falskt i mina ögon...
  3. Stör mig också på folk som bara går förbi utan att säga hej om man känner personen eller typ vet vem de är osv. Ett hej kan man väll ändån säga eller är de för mycket begärt?
  4. Stör mig på folk som går rundor med en så kallat "fiskehatt" eller hur jag ska förklara de. Tycker de är sjukt fult och folk som har de tror de är så jävla coola, men inte i mina ögon iallafall.
  5. Sista grejen jag stör mig på är folk inte kan hålla käften under som tex på genomgångarna i skolan. Man bara "snälla lilla du, va tyst nu tack" men ändån fortsätter prata.

Här fick ni fem grejor av vad jag stör mig på. Någon som håller med mig om något?

Likes

Comments

Min vardag

Gjorde mitt sista besök hos tandläkaren inne i Hbg idag. Har gått där inne nu när jag har haft tandställning men nu såg de bra ut och jag behövde inte komma dit mer men tro nu inte att jag är färdig "behandlad" utan har fortfarande en skena som jag har på natten och ska ha den i typ två år till så. Men känns skönt att slippa gå dit mer nu. Och är riktigt nöjd med resultatet faktiskt. Har haft tandställning i 2 och ett halvt år räkna vi ut idag och de är rätt långt tid ändån, men bra blev de ju så ska inte klaga.

Dagen idag har annars varit jävligt tråkig faktiskt. Började dagen med engelska som var min första denna terminen. De första vi fick göra var ett prov...jippi.. Efter engelskan skulle vi egentligen ha idrott men vår idrottslärare berättade bara om vad han tänkte om denna kursen och visa oss rundor. De tog kanske 10min sen fick vi sluta. Sen hade vi typ 3 timmars rast. Jag, E och M gick och käkade pizza för en gångs skull. Fisk, som de var i matsalen, kändes inte så lockande och vi hade ju tiden till att käka pizza så då gjorde vi de. Sista lektionen hade vi Natur. Läraren vi har där har jag redan haft innan då han jobbade på min förra skola så jag kände redan han och visste lite hur han lägger upp sina lektioner eller hur man ska förklara. Känns bra att få tillbaka honom som lärare då jag tyckte om att ha han som lärare.

Kvällen har inget speciellt att erbjuda så ska mest ta de lugnt och försöka sova i tid idag. De senaste dagarna har blivit sena för är fortfarande van vid sommarlovet då man var uppe riktigt sent. Men lagom trött är man på morgonen när man kommer i säng sådär sent iallafall, hehe.


Likes

Comments

Min vardag

Min frånvaro här på bloggen har lyst starkt under de senaste månaderna. Mycket har hänt och tiden har inte räckt till. Sommaren har varit fylld med härliga saker. Shopping i Göteborg, myskvällar med vännerna där kub, film och matlagning tillsammans har varit standard, några dagar i Åhus med vännerna, 2 Veckor med familjen i en husvagn och såklart jobb, är en liten del av vad som har hänt under denna sommaren för mig. Något ni vill veta om mer i detalj så kommentera de bara så kan jag skriva ett inlägg om de.

Men nu är vi tillbaka i vardagen igen. Började skolan i onsdags så har redan gått en halv vecka och idag är det ju måndag så vi har påbörjat den nya veckan. Jag är inte kvar på gamla vanliga skolan som jag har gått på i 10år nu utan nu är det dags för gymnasiet. Valde att gå i Klippan, Åbyskolan, men hade även funderat starkt på att gå i Lund ju och hade extrem beslutångest över vilken skola som skulle väljas men de slutade med Klippan iallafall. Jag läser Ekonomi där och de känns väll ok. Känns som jag har valt rätt program men skolan är jag fortfarande osäker på. Får fundera lite till och se ifall jag börjar trivas bättre annars får jag väll ta och byta skola. Då blir det nog Lund iallafall. Har ni börjat skolan ännu? Är ni kvar på er gamla vanliga skola eller ni har kanske, precis som jag, bytt skola och kanske börjat gymnasiet?

Vad har jag för planer denna veckan tro.. Hmm, ska göra lite läxor och lär antagligen trilla in fler under veckans gång. Imorgon kallar även tandläkaren, men de lär väll antagliga bara vara en vanlig koll och se hur det går nu efter jag fått ut min tandställning. I helgen är de som vanligt jobb som står på schemat, men ska även försöka träffa de kompisarna som man inte träffar varje dag längre hade jag tänkt. Tre av mina närmaste vänner bor nu på internat vilket innebär att vi inte träffas så ofta längre. Känns konstigt att inte göra de då man har setts mer eller mindre varje dag i flera år nu. Saknaden är extremt stor!


​Bild på två av de jag gillar mest, från dagarna i Åhus!

Likes

Comments

Min vardag

Lite bilder från igår kväll med T. Snapchatbilder så de är kanske inte bästa kvalité men de är bilder iallafall!

Nu bär de av mot nya äventyr

Likes

Comments

Drog en spontanare igår tillsammans med T. Vi hade ingen aning om var vi skulle men vi tog bussen vid 10 in till Klippan. Vi hade packat med oss lite olika grejor i och med vi inte visste vad dagen skulle erbjuda. Vi stod och kolla på tavlan över tider när bussar och tåg gick och efter många om och men bestämde vi oss för att börja vår spontanare med att åka till Helsingborg för att senare se om vi skulle ta oss vidare. Vi hade nämligen funderingar på att åka mot Båstad senare. Men en kina resturang lockade oss till Helsingborg först. Vi åt lunch där och de var lika gott som vanligt. När vi hade ätit klart så såg de ut att börja regna när som så att åka till Båstad ströks då för inget kul att va där om de ändån bara regnar. Vi bestämde oss istället för att strosa rundar inne i Hbg ett tag. Fotograferad T som jag hade lovat och de blev några riktigt bra bilder, tycker ni får checka dom sen. Säger till när hon har lagt upp dom!

Vi avslutade Hbg med en fika på Espresso House innan vi tog tåget mot Klippan igen. När vi var påväg mot Klippan igen ändrades planerna. Vi snackade med E och A och bestämde oss för att vi skulle laga mat tillsammans och ba ha en myskväll typ. Vi tog bussen till Lj och mötte upp E vid affären för att handla. När vi hade gjort de drog vi oss mot A. Blev hamburgare och "pommes" vi skulle göra, så rätt lätt. Men som alltid är vi kungar i köket, haha.

Kom hem från A vid åtta något så var inte där så länge. När jag kom hem så gjorde jag inte så mycket. Var lite med familjen sen kollade jag något avsnitt av Grey's Anatomi och somna.

Har föresten glömt berätta vad jag gjorde i måndags... Jo jag och mamma och syrran var på Väla så shoppade en del men fick ett spontan anfall och piercade mig. Gjorde en Tragus. För er som inte har en aning om vad de är så finns de bild nedanför. Har snackat om att göra de innan också men har aldrig kommit till skott så i måndags blev de äntligen dags. Har ju gjort en Helix innan så hade lite aning om hur de skulle kännas. De gjorde iallafall inte de minsta ont. De bara kändes lite obehagligt när de tryckte igenom den stora nålen men de var liksom en skön känsla samtidigt. Svårt att förklara, men ni som har gjort en innan kanske förstår mig. Ni i efterhand såg jag att om man piercade där så skulle de hjälpa mot huvudvärk. Att man inte skulle ha de så ofta och om man fick de skulle de vara lindrigare huvudvärk. Jag som alltid har ont i huvudet typ, tycket jag gjorde ett bra val. Har inte haft ont i huvudet på dessa två dagarna så kanske hjälper... men som sagt de har bara gått två dagrar så man vet ju aldrig. Men de är ett tips för er som ofta har ont i huvudet gör en sådan håra piercing!


​Lånade en bild från we ❤ it. Men mitt öra ser nästan ut så med förutom att jag bara har ett "vanligt" hål haha. Men Tragus är iallafall den som sitter närmast huvudet i mitten av örat eller hur man ska förklara. Istället för den silvriga pärlan dom har har jag en som liknar örhänget där nere. Min Helix ser heller inte riktigt ut så. Valde att ha en stav istället för en ring där. Så jag har en stav men en liknande pärla som i Tragusen. Hoppas ni förstod på ett ungefär. Svårt att förklara nämligen. Nu funderar man på var man ska göra nästa.. Har ni några piercingar, isåfall var?

Likes

Comments