​God förmiddag! 

Bokade igår biljetter till New york!! shit så häftigt det kommer bli! Man ska verkligen åka iväg och upptäcka nya ställen om man kan, jag som väldigt lätt får ångest och skuldkänslor över saker fick mig en tankeställare igår när jag hamnade på en sjuk persons instagram. Man ska ​INTE ​ ta livet för givet alltså, kan jag så ska jag förstås göra de saker jag vill göra istället för att jag senare i livet ska ångra det jag inte gjorde. 

Blev lite djupt om livet och sånt här men det är viktigt att påminna sig ibland en onsdags förmiddag. Mycket viktigt! Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Tja!

Sitter och kikar varje dag nu på bra biljetter till....dan dan dan NEW YORK! jajamän, har aldrig varit där och vad passar inte bättre än en vecka i det stora äpplet och hälsa på min käre vän Chelsea som bor där! Förhoppningsvis kan jag boka biljetterna redan imorgon, väntar bara på klartecken från Chelsea att jag kan komma hahah träligt om jag landar och knackar på dörren och hon vägrar öppna! ( Skulle dock aldrig hända)

Så tänker att denna resa kan vara ett ypperst tillfälle att börja bomba bloggen med bilder därifrån sen? Återstår att se om jag är en resa rikare och en plånbok fattigare imorgon!

GodnattLikes

Comments

Mitt namn är Emilia, jag är 24 år och bor en liten sträcka utanför Stockholm i en söderförort. Jag jobbar med kläder och på fritiden designar jag och syr lite för att försöka få resten av "världen" att någon gång i framtiden få kunna ta del av mina ideer och kläder. Jag började plugga mode,skrädderi och design på gymnasiet i 3 år, fick grunden för den industrin och sedan drog jag till Rom och pluggade italienska och blev kvar där i nästan 2 år. Varav 1 år pluggade jag mode, design. Denna branschen är svår men jag ger inte upp hoppet om att sätta min prägel på det!

Här kommer jag alltså bjuda på bilder av mina skisser, kläder och kanske lite insyn på mitt liv? om det skulle vara intressant vill säga, lever inte ett liv fullt av glammiga middagar och bär inte Gucci till vardags direkt men ibland händer det att jag drar en spontanare till diverse ställen.

Välkomna! 

Ps. Bli inte förvånade att många bilder innehåller diverse drycker, öl är gott och det är inget jag skäms över!

Likes

Comments