Går det att göra både god, nyttig och samtidigt vegetarisk mat? Självklart! Se bara på min lunch från tidigare i veckan. Älskar verkligen dessa schnitzlar med Quorn. Så goda! Till detta gjorde jag potatis i ugn och en supergod sallad. Folk som kopplar ihop vegetarisk kost med hunger måste verkligen börja tänka om. Det finns så himla mycket roligt man kan göra helt utan kött.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

För första gången på mycket länge är det söndag och jag har ingen söndagsångest. Hur skönt är inte det?!

Blev tyvärr ingen hotellfrukost idag då Elin inte mådde så bra. Istället började jag morgonen med en powerwalk på lite över 7 km ute i solen med en Celsius i handen. Underbart! Hade lätt kunnat gå lika länge till, men tillslut vart jag ändå tvungen att vända hemåt igen.

Enligt mig är raska promenader verkligen ett perfekt sätt att komma igång med motionen. Man får komma ut, rensa huvudet, andas in frisk luft och samtidigt om man får motion på köpet. Hur bra är inte det egentligen om man tänker efter. Så till er som känner att träningsmotivationen brister nu när semestern börjat för många, ta vara på soltimmarna och bege er ut. Jag kan lova att ni kommer må så bra av det.

Titta vad fint det är där jag brukar promenera! Inte konstigt att jag ofta lyckas drömma mig bort under mina promenader när jag var denna fina vy att blicka ut över.

Likes

Comments

Hejsan, Emilia här!

Hoppas alla haft en fantastisk lördag. Jag har precis kommit in från en löprunda som slutade i hela 15 (!!) km. Snacka om nöjd. Det trodde jag verkligen inte när jag snörade på mig springskorna 1h och 30 min tidigare.

Idag var en sån där dag då allting bara flöt på precis som jag ville. Det kändes som att jag sprang på moln. Kanske berodde det på uppladdningen jag hade innan, grillat kött med potatis, en massa gör saker och tzatziki. Mums.

Imorgon ska jag upp tidigt då hotellfrukost med en kompis står på schemat. Ska bli såå gott! Vad sedan resten av dagen har att erbjuda återstår att se. Tänkte iaf försöka klämma in lite lättare träning under dagen, alternativt en promenad, beroende på hur kroppen mår.

Ha det prima ballerina så hörs vi!

Likes

Comments

I tisdags var det återigen dags att springa vårruset. Ett mycket roligt och peppande lopp enligt mig. Det är verkligen en sån sjuk motivationshöjare att se alla grymma tjejer kämpa på. GIRLPOWER!

För mig var målet att komma i mål på under 25 minuter. Klockan stod på 24.58 när jag passerade mållinjen stolt och med ett stort leende på läpparna. Jag nådde mitt mål.

Kvällen fortsatte sedan med en välförtjänt och efterlängtad picknick i kvällssolen med mina kusiner. Så mysigt!

I höst vankas broloppet i Sundsvall som är en mil långt, följt av Stockholm halvmaraton. Så ingen tid att lata sig här inte. Det är tur jag älskar det aktiva livet och hur bra träningen får mig att må.

Likes

Comments