Ullared, strömavbrott och krockar

Om vi börjar med måndag så kan jag ju börja med att prata om hur otroligt kaos vädret var. Kom knappt fram till Kalmar på morgonen och blev nästan sen till skolan. Men en vanlig skoldag var inte på schemat, vid 08:00 så åkte bussen mot Ullared med hela klassen i. Vi hade ett studiebesök där uppe vilket är jättekul att vi får möjligheten till! Dagen var väldigt rolig men även väldigt lång. Vi var nog hemma runt 8 på kvällen och bussresan tog runt 3 timmar. Mamma och pappa hämtade upp mig och Ebba vid skolan på kvällen och på vägen hem möttes vi av en buss i diket, väldigt obehagligt att tänka på alla olyckor som händer nu.

Men så mycket köpte jag inte! Kände att jag inte behövde supermycket så shoppingen gick bara på 400kr. Är iallafall nöjd med inköpen och självklart köper man med lite godis hem haha.

​Men hörrni vädret slutar verkligen inte förvåna, igår var det hemskt att röra sig mellan skolorna. Det blåste något otroligt och jag fick i mig massa varm choklad för att hålla mig lite uppvärmd iallafall. Dock så fick jag sluta vid 12 istället för 15 eftersom många var sjuka eller inte kunde ta sig till skolan pga vädret. Strömmen gick även i stora delar av Kalmar vilket gjorde att vi inte kunde jobba på våra datorer. Och idag så stannade jag faktiskt hemma. Har kollat barometern hela morgonen och sett hur det hela tiden uppdateras om olyckor på vägen som tar mig till skolan. Hela tiden blir vägen avstängd och enligt klt ska en del av vägen vara avstängd fram tills 16 idag. Så jag stannade hemma idag och har redan lämnat in en uppgift och lär plugga hela dagen idag, vill inte riskera att krocka när jag likaväl kan jobba hemma. Och sedan tar det ju en väldigt lång tid för mig till skolan så att sitta i en buss 1,5 h + är inget att rekommendera i detta väder, polisen har till och med varnat om att inte åka ut idag. Sjukt väder just u!

Gillar

Kommentarer

elinm
elinm,
Sjukt att vädret kan ställa till så mycket!
nouw.com/elinm