Tisdag liknar måndag

Hej på er<3


Måste börja med att säga att jag verkligen tycker det har blivit galet kallt ute? Känns som att det knappt går att gå utomhus längre utan att frysa någonstans på kroppen. Och dum som man är tar man ju inte på sig överdrivet med kläder. Minns när man var liten och hade på sig 5 lager kläder plus mössa vantar och allt i den kategorin. Haha dock skulle väll jag inte föredra att komma med termobyxor och dunjacka till skolan men visst hade det varit skönt?

Slut om vädret, om vi ska prata om idag så har det varit en väldigt kort dag. Jag startade dagen med att jag gick upp vid kvart över fem och vaknade faktiskt utan larmet vilket var väldigt ovanligt. Men tog senare tåget till Kalmar och gick i skolan tills 12:30 för att sedan åka hem. Har egentligen varit en väldigt ointressant dag som tyvärr känts mer som en måndag än en tisdag med tanke på hur seg jag varit och hur lång helgen varit. Men imorgon vänder veckan och kan inte vara gladare än att tänka på att det snart är helg igen, lever verkligen för helger!


Fler låttips på bloggen??

​Just nu lyssnar jag väldigt mycket på denna låten och tycker verkligen att den är så himla bra till alla tillfällen. Blir så lugn och glad av den. Även om texten kanske inte är den gladaste så haha. Borde jag lägga ut fler låttips??

Gillar

Kommentarer

Travelheart
Travelheart,
Fin blogg 😊
nouw.com/travelheart