Sista dagarna på lovet

Nu är sista dagen på livet kommen och visst känns det jobbigt? Detta lovet har verkligen gott för snabbt och det känns inte som jag gjort ett dugg ärligt, men så brukar det oftast kännas i slutet av ett lov. Egentligen har jag ju faktiskt fått lite gjort!

På bilderna över ser ni först min lillkusin och min lillebror, vi var hemma hos våra kusiner i onsdags och var barnvakter. Jag åkte upp med farmor och farfar så var vi där från ungefär halv 11 tills halv 5 på kvällen. Det är alltid lika kul att träffa sina kusiner men trött blev man haha! Alla är under 12 och det var 6 barn där så det blev lite barn haha! Men vi åt tillsammans, köpte glass och kex, lekte lite och sedan var vi förbi hos min andra kusin en snabbis när vi ändå var i närheten.

På andra bilden då så ser ni min lillebror som jag hade sleepover med i fredags, det var egentligen inte planerat haha men han kom ner och kollade lite youtube med mig innan han helt plötsligt somna bredvid mig. Dock var det jättemysigt! Lite jobbigt bara att han tog all plats i sängen så låg på kanten av sängen och balanserade haha.

Niiieee kolla mina fina vänner, detta var i torsdags efter vi som vanligt hade träffats och spelat fia med knuff. Tror vi spelade någon timme, blev inte superlänge då vi först och främst inte orkade så länge och sedan så skulle jag iväg till Oskarshamn! Jag sov där under natten och vi var på hockey jag och tre tjejer till, sedan träffade vi lite vänner på kvällen!

Igår var det fest! Min första bild i detta inlägg är även från igår och vi blev ganska lika allihopa haha, men vi kände att det var lite tråkigt med bara svarta kläder. Känns verkligen som att man aaaalltid bär svarta kläder på fest. Visst är det så tråkigt?? Men festen var okej! Mamma körde dit oss vid halv 9 och vi blev sedan hämtade av wilmas pappa vid typ halv 1. Det var verkligen jättekul när alla dansade men självklart dansar inte folk hela tiden och då kan det bli ganska segt efter ett tag. Men idag så vaknade jag vid 8 och ligger framför youtube nu i mitt extremt stökiga rum som idag måste städas, får verkligen panik ahhaha.

Gillar

Kommentarer