Senaste dagarna

Ovanligt att jag helt plötsligt tar en liten paus?? Nope.

Men anledningen är egentligen bara att jag ej finner ork. Har inga vettiga ursäkter som att något hänt eller att något har varit fel. Jag har helt enkelt bara känt att en liten paus behövs för att lägga tid på annat.

För att ha något att skriva om så tänkte jag skriva om mina senaste dagar som iallafall har varit lite intressanta. Om vi då börjar med i onsdags och torsdags. Kvällarna såg egentligen väldigt lika ut, var hemma hos Wilma på onsdagen och försökte plugga lite och fikade. Och dagen efter kom maja och Wilma hem till mig så fikade vi och kollade senaste avsnittet utav riverdale. Alltså shit så bra det är nu!! Kan inte vänta tills nästa avsnitt!

Och nu till gårkvällen och natten, shit så kul jag haft. Jag åkte till Kalmar direkt efter praktiken nästan och sedan vidare till Torsås där SöS ägde rum. Alltid lika kul med lokalfester och det SUGER att det är så svårt för alla att få tag på lokaler. Men man får njuta av dom festerna där det är lokal fixad. Tror det var kring 350-400 pers igår så verkligen en lyckad fest. Vid ungefär kvart i två åkte vi mot Kalmar där jag sen tog bussen hem.

Men som sagt det med uppdateringen MÅSTE jag bli bättre på. Kanske till och med får bli ett nyårslöfte.
Har ni haft ett nyårslöfte någon gång som ni följt?

Gillar

Kommentarer