Sämsta dagen

Usch hörrni, mår inte alls bra idag. Har sovit väldigt dåligt de senaste nätterna pga huvudvärk som jag tror huvudsakligen beror på mina p-piller, så inatt vaknade jag flera gånger och mådde inte alls bra. Kände verkligen hur hela min kropp gjorde ont så bestämde mig för att bara åka in och göra min redovisning i engelskan vilket jag kanske lite ångrar nu efter allt som hände.

För det första så var tåget 20 minuter sent så det var ganska segt att behöva stå ute i 20 minuter extra eftersom vädret är hemskt. Men sedan kom tåget och jag mådde så galet dåligt, jag bara skaka och satt aldrig bekvämt, så tillslut la jag mig ner i dom två sätena och bara försökte slappna av men hade så fruktansvärt ont överallt samtidigt som jag hosta och snora.

Väl i Kalmar gjorde jag min redovisning som dröjde mer än vad det skulle och slutade med att jag fick i motvind/storm rusa till stationen i hopp om att hinna med tåget men nope, 4 meter ifrån tåget och det åker. Alltså åh blev verkligen så arg så började gråta haha allt kändes kasst eftersom jag behövde vänta 2 h till i Kalmar på nästa tåg.

Men jag kollade upp lite bussar till Oskarshamn och hittade en som gjorde att jag var hemma samtidigt bara att jag bytte ifrån Oskarshamn. Så det var verkligen skönt att få sitta på en buss istället för att vänta i ett väntrum där dörrarna blåste upp och det bara skrek av all vind. Dock kändes bussresan som en evighet eftersom jag bara satt och frös och försökte sitta bekvämt med min ömma kropp. Haha kan erkänna en hel del tårar fällts idag för har känt mig så otroligt svag.

I skrivande stund sitter jag iallafall hemma hos farmor och farfar med deras lilla hund medan dom är på banken. Kände inte för att vara ensam hemma när jag mår såhär så det var skönt att komma ner hit, hatar att vara helt ensam när jag är sjuk.

Gillar

Kommentarer