Proven klara och julklapparna klara

Hej hörrni!
Äntligen så är provet över och redovisningen redovisad. Är en sådan lättnad att idag inte ha något alls att göra som är skolrelaterat. Och kan verkligen pusta ut då julklapparna är färdiga med, finns nog inget jag tycker är svårare än att köpa julklappar till folk. Jag har dock haft turen att inte behöva lösa så många själv utan mina föräldrar har hjälpt till. Är alltid så rädd att köpa fel saker eller saker dom verkligen inte tycker om haha:// 

Och på tal om julklappar så var Wilma och jag på stan idag och hon julshoppade, eftersom vi båda slutade tidigt så passade vi på att ta ett varv på stan och hon fick sina sista julklappar köpta. Jag däremot fick med mig sminkborttagning och en ny scrunchie​ hem som var i mörkgrön sammet, den ser lite marinblå ut på bilden men den är verkligen jättefin! Springet på stan gick snabbare än förväntat så vi hann kolla runt väldigt mycket. En utav butikerna vi kollade i var "Rituals" och blev så förvånad över hur fin butiken var? Verkligen så fräsch och lyxig!!

Efter all shopping åkte vi tåget hem och drog direkt hem till Wilma där vi kollade igenom årets skolkatalog. Blir inte ens förvånad längre när jag blir dålig på skolfotot haha känns som en vana att alltid se kaos ut på varje skolfoto, dock älskar jag att se alla andras skolfoton så skolkatalogen är underbar att kolla i haha!

Imorgon tar vi ju även jullov! Eller ja, man kan nästan säga att vi redan har jullov eftersom idag var sista dagen med vanliga lektioner. Och lektionerna bestod enbart utav den sista redovisningen och sista provet så det var skönt! Imorgon börjar vi vid halv 10 och ska då träffas i klassrummet och bygga pepparkakshus mot ettorna och fika lite osv innan alla samlas i aulan för lite sång och prat. Sedan är det jullov!!

Gillar

Kommentarer