Prison break och hockey

Först och främst förlåt för sent inlägg, men har precis lagt mig i sängen och har varit borta hela dagen nästan så har inte haft tiden att sätta mig ner och skriva någon stund idag. Men nu har jag lagt mig i sängen så tänkte iallafall skriva ett inlägg även om det blir sent.

Och hörrni jag har fastnat helt för prison break, verkligen så spännande serie och kan ej sluta kolla tyvärr haha. Är lätt så att jag kollar massor av avsnitt sedan tröttnar, så måste nog sluta kolla 3 avsnitt per dag och börja ta lite pauser så jag hinner se fram emot ett nytt avsnitt. Men stort tips verkligen!

Förutom seriekollande så har dagen bestått av skola från 08:30 till 13:30, känns som hela veckan gått snabbt och att alla dagar gått rätt snabbt. Blir nästan lite stressad av tanken på att det bara är 24 h på dygnet och man ska hinna med så mycket. Tex skoldagar är jag oftast hemma mellan 3- halv 6 och känns verkligen som hela dagen gått då. Hatar att komma hem och veta att jag om några timmar behöva lägga mig och sova för att orka ännu en dag i skolan. Blir verkligen skönt ed fredag imorgon och helg, väldigt oklar helg ännu dock! Vet bara att familjen har bokat bord på pinchos nu på lördag, skulle egentligen inte följt med då jag hade andra planer som tyvärr blev inställda. Men men, pinchos är gott så klagar inte!

Och anledningen till att jag la mig i sängen så sent idag beror på att jag faktiskt var på hockey innan idag. Träffade massa folk där och det var faktiskt skönt att hitta på något en vardag också. Blir ofta så att man kommer hem så sent från skolan och därav inte orkar göra något utan vill bara sova. Men det var kul!! Var hemma runt kvart i 10 ungefär och var sedan ute på en promenad med Anton och Meer innan jag gick hem och la mig. Är såååå frusen och kall efter att både ha suttit i en ishall i 2 h och att ha varit ute på promenad i säkert en timme om inte mer.

Så nu blir det att sova! Godnatt<3

Gillar

Kommentarer