Nyårs tag


1. Vad ska du göra på nyårsafton?
Jag ska spendera detta årets nyårsafton i Oskarshamn med Alicia, Wilma, Lucas och Elias hemma i Elias lägenhet i stan. Vi kommer bli upphämtade av Alicia runt 14 sedan kör vi till Oskarshamn där vi kommer handla allt till våra tre rätter under kvällen sedan lär nog maten ta ett bra tag att göra och även att fixa oss. Men jag är iallafall väldigt taggad på nyår detta året och tror det kommer bli en sjukt rolig kväll!


2. Brukar ni smälla raketer på nyår?
Ja! När jag är hemma gör vi alltid det men eftersom jag är i stan i år lär vi nog gå ner till hamnen och kolla på fyrverkerierna där nere, det är alltid fyrverkeri"show" nere vid hamnen i Oskarshamn på nyår.


3. Vad äter ni på nyårsafton?
Detta året så kommer vi äta trerätters och vår förrätt kommer vara toast skagen, varmrätt är lite oklart ännu och till efterrätt så kommer Elias baka en kladdkaka med bär och glass till, enkelt men supergott!


4. Vart har du spenderat sommaren 2017?
Jag spenderade 2017's sommar hemma i byn men även väldigt mycket i Kalmar, min midsommar var på Öland, stadsfesten och sommarkvällar var i Kalmar, Latitud 57 var i Oskarshamn och i Högsby var alla spontana kvällar. Jag var dock på Gotland en vecka vilket var såååå mysigt och så fint. Trots att jag hade världens panikattack innan jag skulle på färjan pga min fobi för vatten så var jag bara två dagar efter jag var hemkommen från Gotland på en färja mot polen med släkten. Jag kan säga att polenresan var mycket lättare än resan till Gotland, tror det har mycket med att göra hur mycket mer det finns att göra på polenfärjan. Det var iallafall en väldigt rolig resa med släkten och jag inser för varje gång vi är samlade hur lyckligt lottad jag är som har den släkt jag har, världens finaste och skönaste släkt<3


5. Vilka har du umgåtts mycket med under året som gått?
Jag hänger väldigt mycket med samma människor men dom jag tror jag varit mest med är Wilma, Alicia, J, Ebba, Hugo, Maja, Elahe, Daniel och Adam.


6. Har du några planer för 2018?
Hmm jag vet inte några nu direkt. Eftersom ja ej är 18 innan Emmaboda så får jag ju tyvärr ställa in den planen:( Men jag, Wilma och Alicia har väll tänkt att åka till Göteborg tillsammans nu på våren, hoppas det blir av!


7. Har 2017 varit ett bra år eller kommer 2018 bli bättre?
2017 har verkligen varit ett blandat år för mig. Har lärt mig massor om mig själv och varit så himla ledsen och besviken men även så glad. Jag har verkligen lagt tid på folk jag älskar och släppt tag för sånna som ej är äkta mot mig. Mitt år har bestått utav så otroligt viktiga människor och de har lärt mig så mycket. Men kan även säga att det varit ett ganska jobbigt år med min ångest och jag har varit väldigt nere i många perioder och gjort misstag som jag absolut ångrar. Jag kan verkligen inte säga om detta varit ett bra eller dåligt år, men det kan bli såå mycket bättre vet jag iallafall!

Gillar

Kommentarer