Nästan godmorgon iallafall

Godmorgon hörrni! Vid denna tiden är det väll ok att säga godmorgon? Känns som jag annars skriver det runt 13 på dagen haha.

Åt precis tacos till frukost vilket inte förvånar mig alls då jag nästan alltid gör det när vi ätit tacos kvällen innan. Finns ingen tid på dagen då inte tacos passar, kan verkligen äta det närsom utan problem.

Leo och jag vaknade runt 9 ungefär och ska städa iordning lite nu närsom, även plugga lite engelska som ska vara inne idag. Är så himla stressad över skolan just nu så måste lägga all tid på att plugga, känns så jobbigt att allt är lagt nu innan lovet och ska bli en sån lättnad att få lov nu i veckan. Känns så himla sjukt att vi får lov denna veckan och att det är julafton (??) redan på söndag och min födelsedag på måndag, känns som detta året bara har sprungit iväg och att det snart är 2018 är det sista jag kan förstå just nu.

Men om vi släpper framtid tid så ska jag berätta lite om gårdagen. Jag var ju barnvakt och är det fortfarande. Så Wilma och maja kom över på kvällen och vi åt godis och dansade och hade det jättekul haha. Tror Leo tyckte det var kul med. Han somnade väldigt snabbt iallafall.

Gillar

Kommentarer