Mellomys hos Ebba

Hej på er!
Hörrni jag har alltså redan vänt mitt dygn.. somnar runt 3-5 på nätterna och vaknar mellan 1 och 2 om dagarna. Haha hur lyckas jag såhär tidigt på lovet vända dygnet:(( Fast dock tycker jag att mer händer på kvällarna/nätterna än på dagarna haha, så äsch det gör inget att jag är vaken så länge egentligen haha.

Hade iallafall en väldigt mysig kväll igår, åkte nämligen till Ebba på kvällen och var med henne och Daniel. Vi lagade mat tillsammans och kollade mello. Och alltså jag blir så himla besviken på mello ärligt, så himla dåliga bidrag haha:// höj er nu! Men kvällen avslutades med lite spel hemma hos Ebba innan mamma och pappa hämtade mig och vi var hemma runt 12 ungefär. Och efter det gjorde jag inte mycket mer faktiskt, var en lugn och skön kväll!

Idag så ska jag försöka sova borta, det kommer nämligen byggare eller vad det nu är hit imorgon. Så imorgon vid 7 kommer dom klampa in i mitt rum och med tanke på min sömn tror jag inte det skulle vara jättekul haha! Men ni får reda på imorgon hur jag spenderade kvällen!

Gillar

Kommentarer