Lov och planeringar

(Jag började skriva detta inlägg vid 10 idag ungefär därför jag började inlägget med godmorgon. Men har haft massa saker att fixa innan jag hann skriva klart inlägget därav den sena uppladdningen!)

Godmorgon hörni<3

Att vakna upp utan ett larm idag känns lagom konstigt, vaknade tillomed av mig självt den tiden jag brukar när jag går upp till skolan. Så man märker verkligen det är en vana för mig haha. Men somnade tack och lov om tills nu (09:44) vilket känns skönt.


Jag tänkte faktiskt ta upp och prata lite om mina planer inför jullovet. Känns som det är mycket planerat nu och det kommer nog gå sjukt snabbt lovet! Känns ändå skönt att jag vet lite saker jag ska göra så att det inte bara blir att ligga hemma iallafall.

Nu på söndag är det ju iallafall julafton. Det känns ju ändå som att det är det viktigaste och roligaste på hela lovet. Vi kommer fira våran julafton hemma i år, vi har alltid varit hos farmor innan men nu är det vår tur. Jag tappar faktiskt lite julkänsla på att byta plats och fira jul på, men det blir säkert jättebra ändå!

Dagen efter är min dag, dagen då jag blir 17. Och ja, det är jääääättesent haha. Har alltid hatat ha min födelsedag sist och nästa år lär ju bli värst då alla är 18 före mig. Trist trist trist. Men födelsedagar i sig är ju alltid kul, så är väldigt taggad på min födelsedag faktiskt. Den kommer först firas hos farmor med en till del utav släkten vilket jag verkligen ser fram emot. Sen vet jag faktiskt inte vad jag ska göra den dagen, återstår att se!

Och det är inte slut på födelsedagar där utan min pappa fyller år dagen efter! Hela den dagen kommer egentligen spenderas i Kalmar och avslutas på pinchos. Hela familjen kommer åka upp och shoppa lite på dagen för att sedan äta på pinchos. Älskar verkligen sådana dagar med familjen så det kommer bli så himla mysigt och ser fram emot det jättemycket. Vi kommer fira både mig och pappa lite under dessa två dagar. Brukar bli så när vi båda fyller så tätt.

Mellandagarna kommer ju därefter och vet faktiskt inte om jag kommer dra ut och försöka hitta något på rean, brukar åka med farmor efter jul men vet inte hur det bli iår faktiskt! Brukar nästan aldrig hitta saker på mellandagsrean som är på rea utan mer deras vanliga varor som ej är nedsatta så sparar inte så mycket på rean haha.

Sen är det älskade nyår, det är ju så kul. Detta året känns bra planerat faktiskt vilket är väldigt skönt. Förra året var en kaos nyår så känns bra att denna blir lugn haha, vilka minnen. Men nyår ser ut så att jag, Wilma och Alicia ska åka rätt tidigt på dagen till Oskarshamn hem till Elias i hans lägenhet, väl där ska vi handla inför kvällen sedan laga middag och efterrätt till oss och fixa oss tillsammans, vart vi slutar senare på kvällen återstår att se. Men känns som nyår kommer bli väldigt lyckat hur eller hur!

Efter nyår är vi ju inne på januari, och i januari har jag egentligen inte mer planer än att ha födelsedagsmiddag med mina vänner. Anledningen till att vi tar det så sent är för att alla inte kunde i mellandagarna. Kvittar egentligen när vi har det på lovet, blir mysigt hur eller hur!


Gillar

Kommentarer