JAG VILL TATUERA MIG

Åh hörrni jag vet inte hur många år jag har velat tatuera mig nu!! Jag har alltid varit rädd för att det ska göra ont och därför inte velat ta tag i att göra en första tatuering. Men nu känner jag verkligen att jag vill, smärtan är ju ändå värd då jag tycker att tatueringar är såååå snyggt.

Min första tatuering vill jag ska bli den under bröstet, alltså hur snygg är den inte? Tycker att det är så fint att ha där och den är även väldigt lätt att gömma!! Den syns ju nästan bara på sommaren och det kan jag tycka skulle kännas skönt eftersom man kan ångra tatueringar. Men texten jag vill ha betyder extremt mycket för mig så tror inte jag kommer ångra den alls faktiskt!

Sedan är den med rosen sååå fin tycker jag haha, har verkligen något för rosor!

Gillar

Kommentarer

cissi25
cissi25,
så snygg 😀
nouw.com/cissi25
anniebjork
anniebjork,

Åh älskar tatueringar! Har gjort en redan och är såå sugen på att göra en till!

nouw.com/anniebjork
Christer Holm,

Jag har en hel del tatueringar och jag rekommendera inte att gör den första under bröstet, det är ganska känsligt område. Inte heller finger då de oftast inte håller i längden.. sen är det även känsligt område. Börja med en på underarmen, sen kan du fortsätt ju fler du vill ha.

www.christerholm.nu
paulineekstrand
paulineekstrand,
Alexandrawiberg
Alexandrawiberg,
Kamilla,
Jag var länge tveksam men nu är jag riktigt sugen på en på ena vaden. Lycka till med tatueringarna😊
kamillaskamera.com
Livetsomemelie
Livetsomemelie,
Jagochminahjärtan
Jannike Hempel ,
Gör inte så ont. 😃 och ja lätt värt det.. Ja har massor överallt.. Sugen blir större för varje ny tatuering man skaffar. Hahah! O snyggt e de!! 😍
www.jannikehempel.se
UrsulaHallin
UrsulaHallin,
jag gjorde min första på ryggen, gjorde ganske ont. sen gjorde jag en som går från under bröstet och mer till höften, på sidan. Gjorde otroligt ont, men din tar ju inte så långvtid så det är bara att hålla ut. 😉
nouw.com/ursulahallin