Hundar överallt

Måndagen börjar lida mot sitt slut och det betyder att det imorgon är skola och att larmet går klockan 05:30, usch... Men snart är det lov så det får man hålla ut till nu, inte långt kvar! Lov är ju något man alltid ser fram emot och känns nästan som att hela vårterminen är full utav lov och studiedagar osv. Men inte klagar man på det!

Vädret idag var verkligen helt magiskt så det med att jag skulle softa i min säng idag höll inte länge utan gick nästan direkt efter jag skrivit mitt tidigare inlägg ut och gick med min hund. Var verkligen så härligt väder så hade nog kunnat vara ute hela dagen så länge solen sken. Inte ofta det är såhär fina dagar så man får passa på!

​Vår promenad tog stopp hos farmor där vi träffade henne och hennes hund, tyvärr är hon fortfarande lite rädd för min hund men dom vänjer sig nog snart vid varandra! Farmor och jag kämpar på haha! Men vi gick en liten runda och hundarna sprang runt på trädgården innan jag gick vidare hemåt. En riktigt härlig dag!


Nu väl hemma så var jag ute och sprang innan och har duschat och tagit ansiktsmask innan jag kröp ner i sängen nu och ska kolla lite serie innan jag somnar. Tidig morgon imorgon! Ni får sova gott, puss godnatt<3

Gillar

Kommentarer