favoriter på youtube atm

JOCKE & JONNA

Självklart är Jocke och Jonna favoriter, känns som de bara växer mer och mer på youtube för varje dag och det är dom verkligen värda! Deras kvalité på videos är så sinnessjukt bra, speciellt deras spökjakter som är min typ av favoritvideos utav dom. Känns verkligen som att man sitter och kollar på en film. Om ni följer dom själva så vet ni ju att dom har flyttat in ett nytt hus, och alltså jag bara längtar efter nya videos hela tiden för det är så intressant att se hur huset förändras till deras-

Big up för dessa två och deras team, grymma videos!

jewels'n'issy

Jag vet inte om jättemånga vet om denna kanalen som drivs av en mamma och ett barn, dom har ganska nyligen slagit igenom. I deras videos får man följa deras vardag och följa deras dagliga kamp om att få pengarna att räcka till att överleva. Jag tycker verkligen att detta är två av dom mest äkta på youtube faktiskt, dom vågar verkligen berätta exakt hur läget ser ut i deras situation och vågar verkligen visa sig själva sårbara. Man märker verkligen hur mycket dom kämpar varje dag och levererar ändå grymt bra och roliga videos!

CUFFBOYS

Ja vad ska jag säga om denna kanal, älskar hur roliga videos de gör tillsammans. Men min typ av favoritvideos måste ändå vara när Cam's mamma reagerar på olika musikvideos och låtar, haha alltså verkligen sevärda videos!! Sedan är det ju ett plus i kanten att Lil Skies är med i många videos;)))

EMMA ELLINGSEN

En norsk tjej som laddar upp engelska och norksa videos, tyvärr uppdaterar hon inte så ofta men när hon väl gör så är det väldigt äkta och roliga videos. Detta är en kanal jag väldigt nyligen hittat men jag tror jag redan kollat igneom alla videos haha, tycker verkligen hon är så duktig och väldigt väldigt vacker. Mina favorit videos av henne är verkligen hennes vloggar!

Gillar

Kommentarer