Fattig student

Hej på er!

Hoppas allt är bra med er, med mig är det bra! Slutade nästan precis så sitter just nu på tåget och ska hem. Väl hemma så ska jag plugga lite på några uppgifter som ej är inlämnade sen hjälpa till med maten som idag blir sjukt god, pulled pork och pommes. Livets!! Började sent idag men var tvungen att ta bussen redan halv 9 och var inne i Kalmar vid 10. Så satt mest och kollade prison break innan jag började min första lektion. Hade bara svenska och praktisk marknadsföring idag så har varit en väldigt kort och lugn dag idag.

Efter jag slutat så hade jag lite tid över innan mitt tåg gick så jag tog en sväng i stan och kollade lite. Måste lära mig hålla mina pengar men behöver verkligen köpa kläder nu haha, tröttnar hela tiden på allt. Speciellt jeans är något jag behöver och jag såg dessa på BikBok, älskar verkligen denna typ av jeans som inte är tajta och ändå sitter sjukt snyggt. Minns när allt man ville ha var helt slimmade jeans så man knappt kunde röra sig. Men har verkligen tröttnat på det nu, visst det funkar med svarta jeans men har annars mest bara andra byxor så som kostymbyxor eller bara bekvämare alternativ än tajta jeans.

Dock suger det ju att studiebidraget ligger på 1050kr för det räcker verkligen inte till att leva, känns som att det tar slut på 2 veckor (vilket det gjort i mitt fall denna månaden hehe). Men ärligt hur ska man kunna köpa kläder, göra roliga saker och överleva en hel månad på 1050kr? Tur det snart höjs! Och vill börja jobba mer haha:(

Gillar

Kommentarer