En lyckad lördag

Söndagen är kommen och en ny vecka väntas, får kämpa sista veckan innan lov sen njuta till fullo av lovet. Hoppas verkligen att veckan går snabbt!!

Men helgen är ju ännu inte slut och igår som jag skrev var ju jag på pinchos, vi åt runt 4 cirka och det var så gott! Tog väldigt goda rätter denna gång så är mycket mer nöjd än första gången jag var där. Kändes som allt var godare idag haha. Efter pinchos så köpte vi lite godis till kvällen och var inne på hm där jag bara köpte underkläder.

Inte långt efter jag kom hem från Kalmar så mötte jag upp två kompisar och vi drog oss vidare till Wilma där vi hade mellomys och åt massa gott. Måste säga att mello var så himla dåligt igår, verkligen ingen låt alls som var bra. Känns som att mello blir sämre och sämre och alla låtar är detsamma hela tiden. Inget står liksom ut längre.

Var väll hemma runt 1/1:30 och somnade faktiskt ganska så snabbt då jag hade en otrolig huvudvärk. Och vaknade tyvärr med den idag så har legat i sängen sedan 10 och gick precis upp för att äta lite. Blir en lugn dag tror jag, ska nog ut och springa senare!

Gillar

Kommentarer